Nnywellness.com

Hvordan legge til Blu-Ray til overensstemmelsen ettall fjernkontrollen


Logitech Harmony One er en svært avansert universell fjernkontroll for å styre alle enhetene fra en enkelt enhet og redusere rotet på stuebordet. For å programmere fjernkontrollen, må du koble den datamaskinen via en mini-USB-kabel. En gang koplet, kan du legge og fjerne enheter og tilordne én enkelt knapp å begynne en serie av hendelser. For eksempel kan du programmere den slik at trykke på "Watch TV"-knappen automatisk slår på TV, kabel-boksen og hjemmekino system, stiller TV og hjem teater system riktig input og slår av alle andre enheter. Fordi enhetsdatabasen er lastet ned fra Logitechs servere, legges nye enheter, for eksempel Blu-Ray-spillere, til databasen så snart de utgis. Når lansert, er det enkelt å legge til en Blu-Ray-spiller til hjemmekinoanlegget og styre den med din harmoni en ekstern.

Instruksjoner

• Koble mini-USB-kabelen til slutten av en Harmony fjernkontroll. Koble den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen og åpne Logitech Harmony-programmet.

• Logge på kontoen din Logitech når programmet åpner, eller klikk koblingen for å opprette en ny konto hvis du ikke har en.

• Klikk kategorien merket "Enheter" og deretter "Legg til enhet."

• Velg "DVD" fra menyen på rullegardinmenyen og velg "DVD" igjen fra undermenyen. I April 2011 finnes det ingen kategori for Blu-Ray-spillere. Men kan Blu-Ray spillere programmeres i harmoni One som DVD-spillere.

• Velg spillerens produsent og skriv inn modellnummeret til Blu-Ray-spiller. Modellnummeret ligger på enheten, foran eller på et klistremerke som også inneholder serienummeret.

• Klikk "Neste" for å vise et sammendrag av enheten og deretter "Neste" igjen for å lagre endringene. Blu-Ray spilleren skal nå legges til fjernkontrollen en harmoni.