Nnywellness.com

Maling ideer for motorsykler


Maleri en motorsykkel kan være en stor beslutning, siden de fleste motorsykler er laget med profesjonelle skinnende maling jobber. Men fabrikken maling er vanligvis en solid farge og kan være for vanlig for din smak. Velge en maling ordningen, kan design, grafikk og fargene du vil bruke være vanskelig, vurderer de nesten ubegrensede muligheter tilgjengelig i dag.

Eksotiske maling

Huset av Kolor og Alsa Corp er maling selskaper som tilbyr eksotiske og spesielle maling biler og motorsykler. Malingen er dyrt og ikke vanligvis tilbys på de fleste lokale bilindustrien forsyne butikkene. Chrome maling er tilgjengelig som kan gjøre hele motorsykkelen ser ut som det har blitt dyppet i chrome. Krom kan også være farget forskjellige farger. Retro glød er en maling laget av også Corp som lyser i mørket i flere timer etter å bli utsatt for sollys. Prizm maling er laget for å se en solid farge i skyggen, men når lys eller sollys skinner på den, maling eksploderer i en rekke forskjellige farger. Andre spesialitet farger brukes til å opprette en rekke forskjellige design og mønstre i maling som slangeskinn, penselstrøk og selv en marmor effekt.

Tradisjonell design

Motorsykler er malt med flammer av alle farger og temaer siden de først traff veien. Tribal flammer, 3D flammer, ghost flammer og andre typer flammer er populært. Flat-svart maling jobber er populære på eldre stil motorsykler. Flat maling jobber er malt solid med sort maling og deretter malt med en klarlakk som inkluderer en flatere agent blandet. Dette etterlater motorsykkelen ser kjedelig snarere enn å ha en skinnende finish.

Andre design

En profesjonell pensel maler kan male nesten alle design eller bildet på toppen av et vanlig base lag med maling. Hele motorsykkelen kan males eller bare et lite område. PIN striper har vært en tradisjonell måte å male en motorsykkel, men de kan brukes med moderne design. PIN striper kan brukes på en eksisterende eller ny maling jobb. De brukes til toppen av maling eller toppen av klarlakken.