Nnywellness.com

Å lure bevegelsesdetektorer


Noen ganger trenger du bare tilgang til et rom som du ikke har tilgang til. Kanskje ønsker du å forlate en overraskelse på din pulten. Kanskje ønsker du å spille en ufarlig prank på en venn som er paranoid nok å ha en bevegelsesdetektor på rommet hans. Lure en bevegelsesdetektor er ikke en enkel prosess, men det kan gjøres.

Instruksjoner

• Lær hvordan bevegelsesdetektoren fungerer. Bevegelsesdetektorer har sensorer med en halvsirkelformet synsfelt og se etter hetebølger utstrålende fra bevegelige objekter. Etter aktiveres, vil sensoren varsle hus. Det kan slå på et lys for en viss tid eller varsle et sikkerhetssystem eller starte en sirene.

• Tur bevegelsesdetektoren med vilje til hus slår det av. Bevegelsesdetektorer kan bli lurt enkelt ved å blåse bladene eller grener, og mange mennesker får frustrert intermitterende lys og bare slå detektoren.

• Redusere mengden varme du gir ut. Bevegelsesdetektorer søker for infrarød varme utløses av en person-størrelse flekk av varme. Bruk denne til din fordel. Prøv soaking i kule badekar for en liten stund å redusere varmen du avgir. Se hvis du kanne tog en hunden hvem har en mye mindre varme profil å komme inn i rommet og gjøre din budgivning.

• Innføre en maskering lyd. Detektorer som lytte til lyder kan la deg lure når du kringkaste hvit støy inn i sitt område. Når detektoren er coping med den hvite støyen, utløse lyden av pusten og fotspor ikke alarmen.

• Finne ut banene til detektorer. Du kan ha gjort dette i et videospill. Når du vet hvor detektorer ser, kan du noen ganger wriggle deg gjennom en bane bare utenfor rekkevidde av detektorer.

• Flytte veldig sakte. Eldre bevegelsesdetektorer kan bli lurt denne måten. Det kan ta litt øvelse, men du kan få hvor du ikke skulle være flytter også langsomt for enheten å oppdage.