Nnywellness.com

Feilsøke en Sharp LC-26SH20U som har en svart skjerm


Når Sharp LC-26SH20U flatskjerm TV viser en svart skjerm, kan det bety alt fra feil kablene feil input kanal valgene. Denne 26-tommers HDTV LCD viser innholdet i 16:9 oppløsning på 1366 x 768 piksler, og lar deg koble eksterne enheter bruker en rekke tilkoblingsmetoder. Hvis TV-skjermen er svart, noen retningslinjer for feilsøking kan løse dette problemet raskt og trygt.

Instruksjoner

• Sjekk AC strømkabel og kontroller at den er koblet til et strømuttak. Hvis indikatorlampen på TVEN ikke lyser, trykk på "Power"-knappen på TVEN for å slå den på.

• Se forbindelser på baksiden av TVEN og sørge for at de er riktig og tett sikret. Tilkoblinger kan variere avhengig av enheter som er koblet til TVEN, så se til enheten manuelt. Hvis du bruker en HDMI-kabel, kobler den til HDMI-porten på TVEN, og koble det til HDMI porten på enheten du bruker. Hvis du bruker en komponentkabel til å koble et spill eller en DVD-spiller, kampen fargekodet pinnene på kabelen til "Komponent" porter på baksiden av TVEN, deretter koble kabelen til enheten. Hvis du bruker en AV kompositt-kabel, koble den gule pin til gul videoinngangen på TVEN, og koble de røde og hvite pinnene til lyd.

• Trykk "Input" for å velge kanalen ekstern enhet er koblet til. TV skjermen kan forblir svart hvis feil inn kanalen er valgt. Velg input kanal, trykk på "Input"-knappen gjentatte ganger og stoppe når du ser din ekstern kilde vises på skjermen. Hvis du har koblet flere eksterne enheter, se på tallene ved innganger kablene er koblet til. Hver inngang er nummererte null til fire, så hvis DVD-spilleren er koblet til "Komponent inn 3", trykk på "Input" og velg "Input 3" for å vise din ekstern kilde.