Nnywellness.com

Hvordan lage en Mini parabol TV-antenne


En digital TV-antenne plukker opp digitale TV-signaler sendes av lokale kringkasting tårn. For å forsterke mottakelig egenskapene til en digital TV-antenne brukes innendørs, legger til en parabolantenne design. Du kan lage din mini parabol TV antenne med noen husholdning rekvisita og verktøy, sammen med forsyninger fra en hobby butikk. Antennen vil også plukke opp FM-kanaler som kan høres på TV eller koblet direkte til en FM-radio.

Instruksjoner

• Hold en metall kleshenger kroken med loddrett linje ned. Grep midten av den vannrette linjen med tang. Trekk tang til warp hengeren. Holde trekke hengeren til bunnen utvikler en "V"-form.

• Rett kroken hengeren bruker Tanga. Plassere hengeren på en arbeidsflate med "V" formet slutten mot venstre.

• Skrap de to åpne endene av hengeren ledningen med verktøyet kniv.

• Varm en loddebolt i fem minutter. Bruker wire strippere, stripe 1/2 tommers fra endene av det to telegrammer knyttet til balanseringsledd transformator kortet. Kast cutoff isolasjon.

• Lodding slutten av hver ledning til slutt på hengeren. Avkjøl loddetråd litt. Koble loddebolt. Pakk strimler av elektriske tape rundt hver ende til loddet wire er dekket.

• Plassere en metall sil på arbeidsflaten. Åpne metall silen slik at den danner en rett-lignende figur. Plassere hengeren på silen slik at "V" slutten overlapper en side. Tape "V" til silen med strimler av maskeringstape. Gjenta dette langs lengden av hver av de to endene av hengeren.

• Stå silen mot en vegg av TV. Inn en ende av en koaksialkabel koaksial tilkoblingen balanseringsledd transformator kortet. Skru den andre enden av koaksialkabelen til koaksial inngang (også kjent som antennen eller "Maur" inngang) på baksiden av TVEN. Du kan også trykke tilkoblingen på balanseringsledd transformator kortet direkte på "Maur" tilkoblingen på baksiden av en forsterker eller FM-radio som skal brukes for å plukke opp radiosendinger.

Tips og advarsler

  • Bruk arbeidshansker for å beskytte hendene.