Nnywellness.com

Hvor å fastsette en Panasonic TV farge med en Magnet


Hvor å fastsette en Panasonic TV farge med en Magnet

Sett en magnet mot Panasonic CRT TV-skjermen, og du vil opprette en kaleidoskopisk fargeskiftet. BILLEDRØR har en intern magnetfelt som skaper bildet på skjermen, og eksterne magneter forstyrre feltet og skade fargen. CRT-skjermer er stor, boxy sett som var populære før LCD og plasma-TV ble oppfunnet. Det er fortsatt nok av Panasonic CRTer rundt, og magneter påvirke dem alle. Bruk TV interne magneten, kalt en avmagnetiseringsspolen, å restarte det interne magnetfeltet og fastsette fargen.

Instruksjoner

• Fjern eventuelle eksterne magneter nær TV-skjermen. Kontroller at ingen magneter er på langt nær TV mens du tilbakestille interne magnetfeltet. Ellers kan du permanent skade TV muligheten til å vise fargen.

• Slå av TVEN. Du vil høre en lyd som en kjedelig pop eller dunk. Det er til avmagnetiseringsspolen slå.

• Slå TVEN på. Vil du høre dunk igjen, denne gangen er det avmagnetiseringsspolen å slå på og tilbakestille interne magnetfeltet. Fargen skal være fast.

• Gjenta prosessen og slå TV-apparatet av og på igjen, om nødvendig. Avhengig av hvor sterk eksterne magneten var, til avmagnetiseringsspolen kan ta flere forsøk på å fikse fargen.