Nnywellness.com

LG C2000 koden restriksjoner


LG C2000 selges av mange mobiltelefon tjenesteleverandører. Hver har sitt eget nettverk som opererer på LG C2000. LG C2000 funksjoner og operasjoner er vanligvis begrenset til nettverket av leverandøren gi service. Denne begrensningen er et eksempel på en LG C2000 koden begrensning.

C2000 funksjoner

LG C2000 er en økonomisk vende telefon kameratelefon med en 640 x 480 pikslers fargeskjerm. Den har lyd allsidigheten til 64-akkorden polyfoniske ringetoner som lar deg også bruke MP3-filer til å varsle deg om innkommende samtaler. C2000 høyttalertelefonen gir handsfree-samtale. Det er også chat for umiddelbar samtaler med venner.

IMEI

IMEI er en type koden begrensning. Det står for "Internasjonal Mobile utstyr identitet." IMEI er et unikt nummer som identifiserer typen nettverk i C2000 opererer på: GSM, iDEN eller WCDMA. Det er vanligvis trykt inne i batterirommet på telefonen, men kan også vises på skjermen på telefonen ved å angi "* #06 #." IMEI-nummeret brukes til å identifisere gyldig telefoner, og derfor kan brukes til å hindre en stjålet telefon får tilgang til en annen telefon nettverk.

SIM Card begrensning

IMSI brukes til å identifisere en personlige telefonabonnent. IMSI står for International mobilabonnementsidentitet. IMSI nummeret er lagret på SIM-kortet brukes i en LG C2000 hendene. Flere sikkerhets- og nettverksfunksjoner er identifiserbare ved å bestemme IMSI nummeret brukes av mobiltelefon abonnent.

LG C2000 låse opp koden

LG C2000 har en presis låse prosedyre som er litt forskjellig fra mange andre LG-telefoner. LG telefonmodeller bruke mange forskjellige låsing protokoller. Merk at låse opp prosedyren at LG-C2000 å arbeide på en annen telefonsystem er funnet på SIM-kortet og relatert til hvor IMSI.