Nnywellness.com

5 trinn til å deaktivere iPhone


5 trinn til å deaktivere iPhone

Fordi iPhone er smarttelefoner, i stedet for bare mobiltelefoner, de har mange flere funksjoner enn typiske telefoner. IPhone har ulike former for Internett-tilkobling og koble til personlige kontoer på iTunes. Å fullstendig Arbeidsudyktig iPhone, bør en rekke trinn tas slik enheten er riktig deaktivert.

Flymodus

IPhone flymodus deaktiverer alle trådløst mottak og overføring på enheten, inkludert mobil tilkobling, Wi-Fi, Bluetooth og GPS. Dette hindrer iPhone i å koble til Internett, oppdager sin geografiske beliggenhet og å foreta eller motta noen anrop eller tekstmeldinger. For å aktivere flymodus, starte innstillinger-programmet og lysbildet "Flymodus" bytte til "På".

Fjerne SIM-kortet

SIM-kortet er hva gir din iPhone unike telefonnummeret og lar deg opprette en tilkobling - både tale og data - over mobilnettverk. Sett inn en åpnes opp binders i det lille hullet like over SIM card skuffen på høyre side av iPhone. Trekk SIM card skuffen helt ut når den kaste ut, og fjerne SIM-kortet for å deaktivere tilkoblingen til en nettverksoperatør.

steng

Når du trykker strømknappen på iPhone, går enheten faktisk inn i hvilemodus i stedet for å slå. IPhone er fortsatt aktiv i hvilemodus, selv om skjermen er deaktivert. Slå iPhone helt, trykk og hold power-knappen i fem sekunder og deretter skyver "Lysbildet å slå av" knappen som vises på skjermen til høyre. Dette deaktiverer iPhone helt.

Slette alt innhold og innstillinger

Starte innstillinger på iPhone, og trykk på "Generelt". Rull til bunnen og trykk på "Reset". Trykk på "Slett alle innhold og innstillinger"-knappen for å fullstendig tørke iPhone minne, tilbake til sine fabrikkinnstillinger. Selv om iPhone funksjoner vil bli reaktivert etter nullstillingen, har personlige data du er lagret på iPhone vært deletd.

Logg av iTunes Store

ITunes butikken er kjøpedyktig husker brukernavnet, og noen ganger passordet, avhengig av innstillingene - som iPhone brukes når du laster ned innhold. For å sikre iPhone er deaktivert på iTunes-kontoen din, start programmet innstillinger og trykk på "Store". Trykk på «Apple-ID», etterfulgt av knappen "Logg ut" i dialogboksen som vises. Din Apple-ID er nå deaktivert på iPhone.