Nnywellness.com

Slik beskytter undersiden av bilen min


Slik beskytter undersiden av bilen min

Undersiden av bilen inneholder vitale deler, inkludert lyddemper, aksel og olje pan. Kjører over fartsdumper og jettegryter eller eksponering for rust-forårsaker agenter som salt, sludd, snø og vann kan forårsake skader på understellet, som kan føre til dyre reparasjoner eller redusert ytelse. Men kan noen forholdsregler tas å beskytte understellet av din bil og redusere muligheten for skade.

Instruksjoner

• Vaske bilen ofte, spesielt hvis du bor i et kaldt klima. Rust-forårsaker agenter som salt, sludd, snø og gjørme kan skade og burde bli fjernet så snart som mulig. Ifølge Mark Thorsby, International vask Association administrerende direktør, bør bilen vaskes hver 10 dager på en profesjonell bilvask eller umiddelbart etter at det regner. Når du velger en pakke på bilvask, pass på det inkluderer en understell vask.

• Coat din understell. Har en auto detailer spray din understell med et beskyttende belegg, spesielt utviklet for å beskytte det og hjulene på kjøretøyet å hindre ubeleilig korrosjon av gummi og plastdeler. Det er mange spray på markedet, inkludert Sprayway under belegg Spray. Hvis du har erfaring med auto detaljering eller er komfortabel med å gjøre dette selv, følg produsentens instruksjoner gjelder belegg.

• Kjøre sakte over fartsdumper unngå riper eller skade deler på undersiden av kjøretøyet. Dårlig utformet fartsdumper er spesielt en risiko for biler med liten fortolling, som sportsbiler, men kan skade alle kjøretøy hvis de drevet med høy hastighet.

• Kjøre alternative ruter eller baner til unngå jettegryter og røffe veier. Ifølge en studie utført i 2010 av turen, en nasjonal transport forskergruppe, betaler typisk urbane driveren i USA $402 i året i flere kjøretøy driftskostnader som følge av kjører på veier trenger restaurering. For å unngå skader forårsaket av veiene i disrepair, styre klar av dem når du kan.