Nnywellness.com

Hvordan fjerne en 1995 Mustang spindel


Den styringsaggregater knoke, ofte kalt en spindel, i din 1995 Mustang inkluderer spindelen som fungerer som forakselen uavhengig fjæringssystem som vedlegg poeng for fjæring, bremser og hjul. Spindelen er vanligvis en ikke-bruk del, men det kan kreve erstatning skade fra virkningen eller oppgradere til ettermarkedet bildeler. Den gjennomsnittlige hjemme automatisk reparasjon entusiast kan fjerne spindelen i ca 30 minutter ved hjelp av enkle håndverktøy.

Instruksjoner

• Sted hjulet parkeringsklosser bak bakhjulet overfor siden du arbeider på. Øke forhjulet av bakken med et gulv jack plassert under løfting punktet på rocker panel knipe sveise ligger seks inches bak rattet åpning under bilen. Plasser en jack står under underramme og lavere Mustang på den. Fjerne forhjulet bruker en lug skiftenøkkel.

• Fjerne brems skyvelære bolter knytter caliper til styringen knoke bruker 15 mm kontakt og ratchet. Løft caliper av rotoren og henge fra coil våren med en stiv wire. Skyv brems rotoren av samlingen hub og legge den til side.

• Lirke støvdekselet, ligger i sentrum av huben fra huben, med en skrutrekker og hammer. Fjern 32 mm hub mutteren, ligger under Distributør cap, bruker socket og ratchet. Skyv navet av spindelen.

• Koble trekkstang slutten fra styringsgruppen knoke. Fjerne cotter pin ved hjelp av en wire cutter og 19 mm låsemutteren med en skiftenøkkel. Traff rattet knoke kraftig med en hammer på trekkstang vedlegg poeng å popmusikk trekkstang løs fra knoke.

• Fjern cotter pin og mutter som festes til styringen knoke til lavere bidétbatteri. Hit den styringsgruppe knoke med hammeren, som før, for å løsne bidétbatteri. Fjerne to skruene som fester spankulere til toppen av styringen knoke med en skiftenøkkel, socket og ratchet. Lirke den styringsgruppe knoke fra spankulere med en stor skrutrekker. Løft knoke av ballen felles og ut av hjulet godt.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller og arbeid hansker for å hindre alvorlige skader.