Nnywellness.com

Hvordan Program en Sonata nøkkel Fob


Hvordan Program en Sonata nøkkel Fob

Enten din nøkkel fob for din Hyundai Sonata har sluttet å virke, eller du har å kjøpe en ny og lurer på hvordan programmeres for din Sonata. De fleste bil-produsenter har en innebygd prosedyre for programmering din nøkkel fob - en spesiell sekvens kan du følge å omprogrammere en nøkkel fob- men noen ikke. Dessverre Hyundai inkluderer ikke on-board programmeringsinstruksjoner og krever en kostbar tur til forhandleren har fob programmert. Det er noen økonomisk og praktisk alternativer til overskriften rett til forhandleren og belastes å ha din Sonata fob programmert.

Instruksjoner

• Avgjøre om du trenger å ha din nøkkel fob omprogrammeres. Hvis det har sluttet å virke plutselig, kan du bare ha et dødt batteri. Du kan erstatte batteriet lett etter brukerhåndboken for din bestemt fob.

• Anslå hvis din fob er fortsatt under garanti. Hvis bilen er ny, så ta det til forhandleren og forklare at den stanset arbeider. Hvis det er fortsatt under garanti, vil de re programmet det gratis.

• Ringe en bil Låsesmed hvis din fob er ikke lenger under garanti og du har kjøpt en online som en erstatning for en tapt fob. Husk å kontakte en anerkjente Låsesmed, spørre mekaniker for en anbefaling, sjekk med Better Business Bureau eller se etter en gjennom en profesjonell låsesmed foreningen. En Låsesmed kan programmere din fob fort og for mye mindre enn dealership. En Låsesmed kan vanligvis programmet en sekundær fob for enda mindre enn først. Når du ringer spør locksmith hvis de leverer--hvis locksmith i ditt område, kan du spare deg selv et ærend.

• Test din nylig programmert fob på bilen. Hvis det ikke fungerer, så mer enn sannsynlig feil frekvensen ble tilordnet fob. Returnere det til forhandleren eller locksmith for en annen programmering.