Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere problemer med 50 tommers LG Plasma HDTV


Hvis du oppdager at bildekvaliteten er endret på din 50-tommers LG Plasma HD TV, kan det bare være at belysningen i rommet ditt er endret eller at bildet kilde (enten en TV antenne, kabel eller satellitt-TV-boks eller DVD eller Blu-Ray film) ser annerledes. Det kan imidlertid være et tegn på noe langt mer alvorlig. Hvis du vil komme til roten av uoverensstemmelser bilde og diagnostisere problemer du har med 50-tommers LG Plasma HDTV, må du gjøre noen tester.

Instruksjoner

• Kontroller at alle eksterne enheter som du prøver å bruke er riktig koblet til 50" LG Plasma HDTV. Hvis du opplever problemer med lyd eller bilde, først fjerne alt men TV som en mulig kilde av problemet. Kontroller kabeltilkoblingene og kontroller at alt er koblet riktig. Hvis du spiller en DVD eller Blu-ray-plate, må platen er ren og skitt. Hvis problemet vedvarer, har du et problem med TV og ikke en av de eksterne enhetene.

• Trykk på "Picture" knappen på LG Plasma HDTV fjernkontrollen. Dette vil justere bildet som vises på skjermen. LG Plasma HDTVs har flere bilde-modi for bruk avhengig av størrelsesforholdet for programmet du ser i tillegg til dine personlige preferanser, slik at problemer du har med et merkelig formatert bilde kan være et resultat av TV på innstillingen feil "bilde".

• Trykk "Meny" på LG HDTVS fjernkontrollen og justere bilde kvalitet. Disse omfatter innstillinger for lysstyrke, kontrast og farge. Juster mot et vanlig TV-program og prøver å gjøre hudfargen av personene på skjermen samsvarer med hudfargen av noen i det virkelige liv. Hvis du justerer disse innstillingene og fortsette å oppleve et odde-ser bilde, kan noe være galt med fargekomponentene eller bakgrunnslys i LG Plasma HDTV.

• Bla gjennom kanalene til mange forskjellige programmer. Hvis som du har problemer, er det et problem med LG Plasma-TV. Hvis problemet finnes bare på at en bestemt kanal, du har et problem med kanalen og det er ikke noe du kanne gjøre for å fastsette den. For eksempel hvis du blar gjennom kanalene og en rekke blå eller svart prikker vises på skjermen i samme posisjoner i hver kanal, har du døde piksler i skjermen som må repareres av en lisensiert tekniker.