Nnywellness.com

Hvordan å demontere en press bytte


En trykkbryter er en komponent som er designet for å reagere fra en viss mengde press. Hvis trykket blir for høyt eller for lavt, elektriske kontakten i trykket bytte får kontakt i bryteren og aktiverer bryteren å stenge. Denne prosessen forhindrer at trykket fra å komme for høyt eller for lavt. Trykkbrytere kan finnes på mange komponenter som luftkompressorer, hydrauliske maskiner og andre komponenter. Hvis trykket bytte mislykkes, kan det enten være erstattet eller demontert for å diagnostisere problemet.

Instruksjoner

• Plass trykket bytte på en flat og ren overflate. Skru til låsemutteren som sikrer den elektriske ledningen til slutten av trykket bytte med en åpne slutten fastnøkkel. Bruk en annen nøkkel for en sikkerhetskopi fastnøkkel hvis nødvendig.

• Fjern tilgang forfra platen fra siden av trykket bytte ved å fjerne skruene med en skrutrekker. Trekke tilgang platen av og sett det til side.

• Skru de små skruene som holder elektrisk ledningene på innsiden av bryteren med en skrutrekker. Trekk viktigste wire ut av trykket bytte bolig og plasser ledningen til side. Se i trykket bytte fra tilgang panelet hullet og finne alle de interne komponentene. Disse komponentene består av mikro-brytere og stempelet boliger. Stempelet boliger består av en bunnen montering, O-ringer, våren og stempelet boliger. Mikro-bryteren er firkantet komponenten som elektrisk ledningene kontakt med.

• Trekke mikro-bryteren av trykket bytte bolig og plassere den i et trygt område. Fjerne skruer med en skrutrekker.

• Demonter stempelet bolig ved å løsne montering på bunnen av stempelet bolig med en åpne slutten fastnøkkel. Sakte dra montering av bunnen av stempelet boliger. Bunnen o-ringer, stempelet, våren og stempelet boliger kommer ut med bunnen montering. Plassere alle komponentene i et trygt område. Press bytte kroppen skal nå være fullstendig demontert.

Tips og advarsler

  • For å montere trykket bytte, omvendt det samme instruksjoner som beskrevet i fremgangsmåten ovenfor.
  • Kontroller at trykket bytte ikke er koblet til en elektrisk kilde før demontere bryteren. Dette kan resultere i alvorlig sjokk.