Nnywellness.com

Hvordan fungerer en Walkman?


Når 70 år gamle Masaru Ibuka, medgrunnlegger av Japans verdenskjente Sony Corp bedt om at hans ingeniører designe og lage Bærbar stereo kassettspiller for en lang forretningsreise, visste lite han at hans anmodning ville åpne opp en revolusjonerende ny grense-"bærbar musikk." For å oppnå Ibukas drøm, rewired Sony ingeniører "Pressman," en liten "mono" båndopptaker på tiden, som gjorde det å spille i stereo-format via hodetelefoner.

Kom tilbake fra sin reise, ble Ibuka så imponert at han foreslo at den nye portable stereo båndopptakeren settes i full produksjon. Ibuka ble fullt støttet av andre grunnlegger Akio Morita, som var overbevist om at unge mennesker ville elske den. Selskapet fikk så utfordrende, fire måneders frist å sette Walkman på salg før sommerferien i 1979. Utfordringen ble møtt og de første Walkman-modellene treffer markedet. Først mange forhandlere ble den Walkman aksept og trodde det ville selge som det ikke har en "opptak" funksjon. Av 1989, men 50 millioner Walkmans hadde blitt solgt. Spørsmålet du kan stille er, "Hvordan en Walkman fungerer?" Vel, bør følgende gi deg en idé om hva Walkman handler om.

Walkman er små kassettspiller med et par lette hodetelefoner. Det er hovedsakelig to deler lydopptak i magnetiske systemer - lyd kassett (brukt som lagringsmedium) og opptakeren selv (som fungerer som avspillingsenheten).

Lyd kassett brukes i en Walkman eller for saks skyld noen båndopptaker, er belagt med magnetiske partikler. Hvis kassetten er tom (sans innspilt musikk) peker magnetiske partikler i tilfeldige retninger. Men når musikken spilles, vil de automatisk faller i et mønster som er identisk med de opprinnelige lydbølgene. Når "Play"-knappen trykkes, går tapen over en leser "hodet" som inneholder elektromagnet, som er svært sensitive til mønstre registrert på båndet. Hodet deretter sender et samsvarende, elektrisk signal til de lille membraner i hvert øre stykke hodetelefonen forårsaker dem til å vibrere og lage hørbar musikk lydbølger. Dette er egentlig hvordan du høre musikk.

Walkman består av grunnleggende funksjonene å utføre slike funksjoner som spille, pause, spole tilbake, spole fremover, spille inn og stoppe. I grunnleggende Walkman kassettspiller finnes det to hoder, hvorav inneholder to små elektromagneter. Disse to hoder spille to separate kanaler for et stereofoniske program. Båndopptaker har to tannhjul som engasjerer spoler i kassetten. Under avspilling av opptak, raskt fremover eller bakover, de to tannhjul spinne en av spoler å engasjere båndet tilsvarer funksjonen ønsket. De to hodene er montert under de to tannhjul. Hodet på venstre side er utformet for å slette og tørk båndet før opptak. Sentralt hodet funksjoner som opptak og avspilling og er den som inneholder de to små elektromagneter. Capstan og knipe valsen er utstyrt til høyre. Capstan dreier seg med en presis hastighet og trekker tape over hodet på rett hastighet. Standard hastighet på capstan er 1.875 tommer per sekund. Funksjonen til påtrykksystem er bare å gjelde presset slik at båndet er holdt trygt og stramt mot capstan.

Takk til Walkman, har bærbar musikk kommet langt. I dag, kassett båndopptaker har blitt erstattet av CD, DVD-spillere og mer.