Nnywellness.com

Ford Bronco overføring fjerning


Ford Bronco overføring fjerning

Enten automatisk eller standard, fjernes Ford Bronco overføring fra bilen med samme fremgangsmåte. Fjerne Bronco overføring tar noen helt spesielle verktøy og utstyr eller det tar mye av muskel- og hjelp. Hvis mulig, er det best å få Bronco opp på bilheis med plass til å arbeide. Hvis du ikke kan løfte Bronco, fungerer deretter heve alle fire hjul på heis ramper. Du kan imidlertid fjerne overføring med Bronco på hjulene på bakken.

Drivaksel

Den første tingen å gjøre er fjerne drivaksel fra tilkoblingen til overføring. Fjerne bolten sikre akselen til universal-ledd. Bøye akselen fra felles og lå på bakken.

På dette punktet kan du tømme girolje. Både standard og automatiske girkasser har væske. Det er en bunnpluggen ligger på siden av ved overføring. Fjern pluggen og la væsken renne inn i en stor container. Kast girolje som du ikke skal bruke det igjen.

Støtte for overføring

Du trenger en overføring støtte tabell under huset og løftet for å støtte vekten av enheten. Dette er tilgjengelig for leie fra de fleste auto supply forhandlere og bedrifter. Du kan kjøpe en, men det er flere hundre dollar og du må bestemme selv hvor ofte du fjerner overføringer.

Det er en montert på hjul med justerbar høyde. Plassere den under overføring, og plasser den før du starter noen demontering.

Overføring

Nær motoren er det en stor flens koble overføring boliger til motoren. Rundt denne flens er flere Sekskantet hode bolter. Fjerne hver bolt med en stor socket skiftenøkkel men la to bolter på plass, en på hver side. Når bolter er fjernet, se om det er en kleshenger støtte for baksiden av Bronco girkasse bolig. Hvis det er, ta av braketten. Fjern gjenværende bolter på flens montering.

Når drivaksel og bolter bracket er fjernet, er overføring boliger gratis. Alt som er igjen for å gjøre er bruk overføring støtte tabellen for å senke huset, og deretter rulle den borte under Bronco.

Når du gjør dette, men vær forsiktig av eventuelle overskytende girolje som kan dryppe fra demontert overføring. Raskt bruke noen søl cover (sagmugg og kjemisk forbindelse som absorberer søl) eller en klut til å fjerne væske. Det er svært glatt på butikk eller garasje gulv og veldig farlig.