Nnywellness.com

Hvordan konvertere 12V til 24V


Hvordan konvertere 12V til 24V

De fleste bil, lastebil og båt elektriske systemer kjøre på 12 volt DC, men øke at 24 kan ha noen klare fordeler. Økende spenning betyr redusere gjeldende, og dagens er den viktigste avgjørende faktoren i ledninger størrelse, økende spenning betyr redusere størrelsen på ledning. Dette betyr at dobling din spenning til 24 volt vil tillate deg å kjøre wire målere som er halve størrelsen (og kostnader) av tradisjonelle 12-volts systemer. Gjør denne konverteringen er en enkel oppgave, men kan kreve utskifting av din elektriske lastene.

Instruksjoner

• Montere to batteriene som nær sammen som mulig, og sikre at de er forsvarlig festet for å hindre bevegelse mens kjøretøyet er i bevegelse.

• Koble den negative terminalen på den første batteriet til bilens bakken. Du kan vanligvis gjøre dette ved å koble den motsatte enden av kabelen koblet til den negative terminalen til motoren, girkassen eller kabinettet.

• Koble positiv terminal første batteriet til den negative terminalen på de andre batteriene med en lengde på batteriet kabling så kort som mulig å gjennomføre denne tilkoblingen.

• Koble en lengde på batteriet kabler til positiv terminalen på andre batteriet, med den andre enden koblet til din starter motor. Andre apparater kan også kobles til positiv terminalen på andre batteri også, som vil legge ut 24 volt, som når batteriene er koblet i serie deres spenning er lagt, med deres kapasitet forblir uforandret.

Tips og advarsler

  • Sjekk å sikre at alle elektriske belastninger trekker strøm fra batteriene kan håndtere 24 volt, og erstatte noen eventuelt med modeller som er i stand til.
  • Velg to 12-volts batterier fra samme produsent, med samme spesifikasjoner, for beste pålitelighet.
  • Wire gauges kan halveres når du bytter fra 12 volt til 24, som kan spare mye penger når du installerer nye systemer.
  • Kontroller at din laster kan håndtere 24 volt for å sikre den mest effektive ytelsen av laster.