Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Toyota lastebil Fan belte


Hvordan erstatte en Toyota lastebil Fan belte

Hvis beltet er forsinket eller angiveri på Toyota lastebil, kontrollerer du om det er slitt eller glass. En slitt, glaserte eller skadet beltet er mer utsatt for svikt slik at du sitter på siden av veien. Beltet på Toyota lastebilen spinner dynamoen, gir strøm til tenningen av lastebilen, samt lading av batteri. Beltet også spinner fan og vann pumpen for å holde motoren overopphetet. Beltet er billig og kan kjøpes på noen auto deler butikken og hos Toyota-forhandler.

Instruksjoner

• Finn dynamoen på passasjerer side av motoren. Det er flere montering bolter på dynamoen som brukes å stramme beltet på trinser.

• Finn og løsne de montering bolt på Dynamo braketten socket og ratchet. Ikke Fjern bolten fra braketten.

• Finn og løsne lavere bolten på dynamoen socket og ratchet. Ikke Fjern bolten fra braketten.

• Skyv dynamoen mot motorblokken og la beltet å bli slakk eller løs på trinser. Fjerne beltet fra trinser og skyv hvis av over viften. Løft den ut av motorrommet.

• Sett det nye beltet i over viftebladene og plassere den på sveiv akslingen wiretrekk nederst på motoren. Loop beltet over den Dynamo skivene og trekke dynamoen ut fra motoren til beltet er stramt.

• Stram den øvre montering bolt på dynamoen socket og ratchet og stram lavere montering bolten. Sjekk beltestrammingen på beltet ved å trykke på den med fingrene. Det må avlede omtrent 1/8 av en tomme f det er riktig spenn.