Nnywellness.com

Hvordan legge til ringetoner til en Samsung Saga


Hvordan legge til ringetoner til en Samsung Saga

Samsung sagaen er en mobiltelefon som er produsert av Samsung for Verizon-nettverket. Fordi Samsung sagaen er produsert primært for Verizon, består legge ringetoner til det av en annen prosess enn å legge ringetoner til andre mobiltelefoner. Vil legge til ringetoner en Samsung Saga, motta du ikke bare ringtone nedlastinger via tekstmelding fordi Verizon blokkerer. Du kan sende dem til din Samsung Saga selv, men i en bildemelding for tekst.

Instruksjoner

• Åpne e-postkontoen og komponere en ny melding. Det er ikke nødvendig å skrive en melding eller en emnelinje.

• Knytte ringetoner til din e-post akkurat som e-postvedlegg. Å klikke på "Browse", å finne filene og deretter "Fest" for å feste dem.

• Input mobilnummeret ditt 10-sifrede etterfulgt av din mobiltelefon operatør er messaging utvidelse i mottakerfeltet eksemplet som følger: [email protected] (@vzwpix.com forlengelsen er i en mobiltelefon med Verizon tjenesten.)

• E ringetone til din Samsung Saga, og Vis deretter tekstmeldingen når du mottar den. Velg "Options" og deretter "Lagre som ringetone" til ringetone til mobiltelefonen Samsung Saga.

Tips og advarsler

  • Klipp din ringetone eventuelt med et lydredigeringsprogram før den sendes til din Samsung Saga. Du trenger ikke hele filen, bare 30 sekunder på de fleste, angi som ringetone.
  • Ikke Inkluder bindestreker i mobilnummeret ditt, for e-postmeldingen ikke sendes riktig hvis du gjør.