Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere ingen Start i en Ford Mustang


En slitt ut eller skadet komponent i ett eller flere av flere systemer som tenning, start og drivstoff kan forårsake en nei-startbetingelse på din Ford Mustang. Men er mesteparten av tiden, dette en indikasjon på manglende vedlikehold i stedet for en stor motorstopp.

Instruksjoner

• Start med den åpenbare og ofte oversett del av feilsøking din Mustang, og sørg for at drivstofftanken har nok gass. Kontroller at din bensinmåler fungerer.

• Når batterikapasiteten med et multimeter og sikre at den har minst 12 volt. Ta batteriet til en auto deler eller handle på inspeksjon om nødvendig. Også måle spenningsfallet mellom hvert batteri innlegg og sin kabelen der den møter terminalen. En spenningsfall større enn 0,1 volt betyr må du rengjør eller bytt terminalene.

• Kontroller alle tilkoblinger starter solenoid og startmotoren. Kontroller at de er stramme og rene. Kontroller starter og solenoid for forsvarlig drift, følge instruksjonene på kjøretøy Servicehåndboken for din Mustang modellen.

• Undersøke drivstoff system for riktig drivstoff levering. Servicehåndboken gir de mest vanlige testene for å sjekke sprøytebrukere eller forgasser, drivstoffpumpe, stafett, sikring, linjer og slanger. Kontroller at din dieselfilter ikke er tett. Hvis det er over 1 år av tjenesten, erstatte den. Også huske på at hvis du bor i en tilstand med svært lave vintertemperaturer, frosset vann i linjene kan begrense drivstoff flyt.

• Test av tenning for komponenter slitasje og skade. Servicehåndboken beskriver hvordan du kontrollerer tennplugger, ledninger, distributør og tenningen coil.

• Sjekk for diagnostiske problemer koder ved hjelp av et verktøy for skanning. Hvis du har en 1980 eller senere Mustang modell, maskinen på bilen din kan ha lagret i minnet viser bestemte kretser eller komponenter med mulige problemer.

• Utføre en vakuum og komprimering diagnostiske sjekk hvis din Mustang er 10 eller flere år. Disse testene kan avsløre mekaniske problemer som kan påvirke motorytelse. Følg instruksjonene på Servicehåndboken kjøretøy.