Nnywellness.com

Koble MP3-spilleren til min bil Aux Jack


Koble MP3-spilleren til min bil Aux Jack

MP3-spilleren har revolusjonert måten vi lytter til musikk. Borte er dagene av lugging permer med CDer og store bærbare CD-spillere for å bringe favorittmusikken med deg. Bekvemmeligheten av MP3-spillere oversette ikke også til bilen, men. De fleste spillerne har ikke en høyttaler høyt nok til å overdøve lyden av veien og bruker hodetelefonene ikke er trygt og er ulovlig i enkelte steder. For å bekjempe disse problemene, har mange bil stereoplaten beslutningstakere startet inkludert en ekstra plugg slik at du kan koble MP3-spilleren til stereoanlegget og spille musikk via bilhøyttalerne.

Instruksjoner

• Sett ene enden av den 3,5 mm audio kabelen til AUX-inngangen på stereoanlegget i bilen. Jack ville ligne en hodetelefonutgang og merket som "Lyd i," "Aux," "Aux In" eller noe lignende som.

• Sett den andre enden av lydkabelen 3,5 til hodetelefonkontakten på MP3-spilleren.

• Trykk "Aux," "Kilden" eller "Function"-knappen på bilstereoen til displayet på stereoanlegget leser "Lyd i," "Aux In" eller noe lignende som.

• Aktivere din MP3-spiller og kontrollen som du ville om du var lytter gjennom hodetelefonene.

Tips og advarsler

  • Hvilken knapp du trykke for å velge MP3-spiller og hva din bil stereo displayet viser når det er klar til å spille vil variere etter produsent.
  • Koble MP3-spilleren til stereoanlegget vil ikke belaste MP3-spilleren eller beholde den belastet. Hvis du skal være borte fra hjemmet laderen en stund kan du kjøpe en bil-lader for å holde spilleren belastet under stasjonen.