Nnywellness.com

Hvordan oppdage mobiltelefon bruk


Hvordan oppdage mobiltelefon bruk

De fleste mobiltelefon kontrakter har noen bruk begrensning, og hvis bruk går over denne grensen, selskapet starter lading heftig brukshonorarer. Så er det lurt å holde et øye med din mobiltelefon bruk. Nesten alle nye telefoner har et innebygd verktøy for å finne telefonbruk. Dessverre kan du ikke kreve bruk hentes direkte fra telefonen som den riktige til faktureringsformål. En grunn er at start telleren i mobiltelefoner kan tilbakestilles når som helst. Du kan også kontakter leverandøren eller bruke teksttjenesten for å finne bruken.

Instruksjoner

• Ring din mobiltelefon selskapet for å finne din mobiltelefon bruk. Dette er den beste måten å finne oppdatert bruk siden samtidig kan du også snakke om hvorfor forbruket er for høy eller feil. Ulempen er selvfølgelig, typisk ventetiden til å snakke med en representant. Men en samtale kan spare deg noen penger på telefonregningen din.

• Tilbakestille din telefon bruk telleren i din mobiltelefon. Dette varierer per mobiltelefon, så slå det opp i telefonens brukerveiledning. I de fleste tilfeller finner du bruk ved å trykke på "Settings", "Generelt", "Bruk" eller "Meny", "Generelt", "Behandling", eller trykke "Menu", "Bruk." Tilbakestille telleren slik at telefonen begynner å holde oversikt over din bruk fra denne datoen.

• Bruke din mobiltelefon bruk telleren når du vil se Bruk siden du sist tilbakestille telleren. Praksis tilbakestille telleren på begynnelsen av hver faktureringsperiode slik at du kan sammenligne regningen med bruksinformasjon lagret i telefonen. Hvis du ser noen form for avvik, Kontakt tjenesteleverandøren og be om en kontoutskrift detaljering alle innkommende og utgående samtaler. Det er ikke sjeldne har faktureringsproblemer i telefonregningen.

• Ring mobiltjenesteleverandøren og be en representant hvis selskapet har et tall eller kort kode du kan ringe for å finne din behandling. Noen leverandører har et slikt nummer, og når du kaller det får en tekst med gjenværende minuttene.