Nnywellness.com

Hvordan å sende en SMS til Fido telefon


Etablert i 2004, er Fido et kanadisk telekommunikasjonsselskap og et datterselskap av Rogers trådløs Inc. som tilbyr mobiltelefoner, dataoverføringer og andre trådløse tjenester over hele Canada. Når du ringer direkte er for tidkrevende, eller når du må sende en hurtigmelding, gir Fido også en tekst beskjed tjeneste som tillater individer å sende og motta tekstmeldinger via en mobiltelefon, web tekstbasert Internettsider og en personlig e-postadresse.

Instruksjoner

Tekst til Fido telefoner

• Gå til den offisielle tekst Canada nettsiden. Skriv inn mottakerens telefonnummer i boksen under "Tall", og skriv inn meldingen i boksen "Melding". Velg «Fido» fra listen gitt tegn, klikk på grå ikonet nederst på siden. Du vil bli sendt til en annen side som bekrefter at meldingen er sendt.

• Åpne cellen og gå til tekst beskjed menyen. Opprette en ny melding, så skriv inn mottakerens nummer som med alle andre tekstmelding. Hvis du sender en tekstmelding til en internasjonal kunde, må du skrive inn "+"-symbolet, landskode og 10-sifret mobiltelefonnummer. Trykk "Send" å levere tekstmeldingen.

• Gå til det offisielle nettstedet Fido Web-tekst. Skriv inn din epost adresse eller telefon antallet, og angi passordet. Trykk "Logg inn" for å fortsette. Hvis du ikke har en konto, må du registrere deg gratis via en Fido mobiltelefonnummer eller e-postadressen din. Du trenger ikke å være en Fido kunde vil sende tekstmeldinger fra dette nettstedet, men du må registrere deg for å sende tekstmeldinger til Fido kunder.

• Fortsett til neste side når du har logget på på nettstedet Fido Web-tekst. Angi mobiltelefon som du vil teksten i boksen "Tall", så skriv inn meldingen i boksen "Melding". Klikk "Send" for å sende meldingen.

• Gå til e-post og opprette en ny melding. Skriv inn mottakerens Fido tallet etterfulgt av "i @fido.ca." Skriver inn tekstmeldingen i e-posten, og trykk "Send".