Nnywellness.com

Hva skal se etter i en brukte gamle lastebil


Leter du etter en ny lastebil for arbeid eller lek, men ikke villig til å hoste opp $30.000 for en av de nye modellene? Kjøpe en brukt lastebil er en måte å spare penger på en sårt tiltrengt kjøretøy, spesielt hvis du ikke trenger alle de fancy funksjonene som nyeste lastebiler er utstyrt med. Trå forsiktig når du kjøper en brukt gamle lastebil eller en brukt bil for saks skyld, så du ikke ender opp med en sitron på hendene. Ta en titt på flere alternativer før du gjør en siste kjøpsbeslutningen.

Uforklarlig skade

Kontrollere alle fremtidige biler for skade, selv om du føler at eieren ble imøtekommende med informasjon om lastebilens historie. Mens bulker og dings er å forvente med eldre biler, kunne skade som ser ut som det kunne ha vært et resultat av en ulykke grunn til bekymring. Bilulykker noen ganger skade som ikke kan ses, og de kan drastisk forkorte levetiden for en bil. Spare noen problemer nedover veien og gjøre en grundig sjekk for skader som eieren ikke har informert om. En CarFax rapporten er tilgjengelig gratis fra webområdet CarFax, og den kan gi informasjon om alle bilens historie også.

Overføring

Prøvekjøre bilen og kontroller at overføringen skifter jevnt hele tiden. Hvis du føler krampetrekninger når bilen er skiftende eller du finner det vanskelig å skifte, vurdere å flytte til en annen lastebil. En av fordelene ved å ha en lastebil over en bil eller varebil er at de kan trekke ting og transportere tung last. Overføring er siktet for å hjelpe lastebiler hale tunge belastninger, og hvis det ikke er i god form, kan det ikke kunne oppfylle dette behovet. Overføring er dyrt, så med mindre du er villig til å risikere arver en høy reparere regning, videre lastebiler som har overføringer som føler mindre enn perfekt.

Søkemotor

Mens du bør sørge for at alle fartøyene så "sunn" under panseret, er gjør en inspeksjon av mekanikken i en brukte lastebiler enda viktigere. En brukte lastebil vil gjøre deg lite bra med mindre det er i orden for mekanisk. Selv automatisk amatør kan fortelle om en lastebil er forsømt ved å løfte panseret. Hvis du ser duct tape, mangler bokstaver eller utsatt ledninger, pass på bilen. Selv om bilen kjører godt når du tar det for en prøvekjøring, kan bevis for forsømmelse være en advarsel skilt av en lastebil som kan ha regelmessige problemer eller har ikke godt vedlikeholdt gjennom årene.

Detaljer

Spør den forrige eieren om bevis på at olje endringer, optimalisering og annet rutinevedlikehold er utført. Ikke bare ta hans ord for det. Ifølge Meineke, "det er veldig viktig å opprettholde bilen for å sikre riktig løpende stand og forlenge kjøretøyet." Mens tune-ups, endres, oljeskift og andre små vedlikeholdsarbeid kan virke mindre, kan ikke gjør dette føre til dyrere bilen problemer nedover veien.

Størrelse og drivstofføkonomi

Mens det kan være fristende å gå for større lastebilen, ikke kjøpe mer lastebil enn du faktisk trenger. Drivstoff økonomien og lastebil størrelse gå hånd i hånd. Consumer Reports nettstedet sier, "mens lastebiler har imponerende evner, de også har iboende ulemper. For eksempel pleier de å guzzle gass enten de er lastet eller ikke. For en full størrelse lastebil som Ford F150 eller Chevrolet Silverado er 13-14 mpg losset gjennomsnittet PARI for kurset. For en kompakt lastebil som Ford Ranger eller Nissan Frontier, finne du 15-17 mpg." Hvis du planlegger toting hele familien rundt i brukte gamle lastebilen, kan en full størrelse være den beste ideen. Derimot, hvis du har et annet kjøretøy for primære transport og trenger bare en lastebil for arbeid eller lek, vurdere å gå med en mellomstore eller mindre lastebil og spare penger på gass.

Komfort

Når du prøvekjøre bilen, må du kontrollere at du er komfortabel med det. Mens gadgets som Vinduer, vindusviskerne, lys og slik kan ta litt å bli vant til, teste er kjøre en måte å sikre at potensielle nye brukte lastebilen ikke er vanskelig å styre eller park, at den er kraftig nok for dine behov, at det ikke er for kraftig behovene eller dyktighet, og at det er noe som du kan se deg i årevis framover. Brukte lastebiler er en mindre investering enn nyere modeller, men de er fortsatt en investering. Kontroller at nye brukte lastebilen er en investering som du er komfortabel med.