Nnywellness.com

Min 2002 Jeep Wrangler starter ikke


Min 2002 Jeep Wrangler starter ikke

Wrangler er produsert og solgt under merkenavnet Jeep, som eies og drives av Chrysler Group, LLC. Siden 1987, har Wrangler blitt annonsert som en tøff av-roading, fire hjul-stasjonen kjøretøy. Akkurat som med alle kjøretøy, men må du Start din 2002 Jeep Wrangler til tider, spesielt som modellen blir eldre. Hvis dette skjer med deg, er det noen enkle ting du kan forsøke, før kall for profesjonell, som kan spare deg tid, krefter og penger.

Instruksjoner

• Prøv å slå nøkkelen i tenningen. Hvis nøkkelen ikke vil slå, kan det være fordi rattstammen er ikke i sikreste posisjon og dermed en lås på tenningen er på plass. Prøve å slå rattet til venstre og høyre til du hører et klikk eller kan du aktivere nøkkelen.

• Kontroller at det er nok gass i din Jeep Wrangler for motoren starte. Hvis du ikke kan fortelle fra bensinmåler, eller du er usikker på om måleren er nøyaktig, kan du prøve å legge en gallon av aktuelle drivstoff til tanken. Uten riktig mengde drivstoff, motoren har problemer med å starte eller kan spraking ut en gang startet. Prøv å starte motoren igjen med ekstra drivstoff.

• Sjekke batteristatusen. Til tider, kan du ha problemer med batteriet i din Wrangler, spesielt i en eldre modell. Vri nøkkelen i tenningen "Tilbehør"-modus eller modus der de elektroniske elementene av kjøretøyet vil slå på uten motoren i gang. Slå på frontlyktene eller innvendig lys og se at de lyser. Hvis ikke, er problemet sannsynligvis knyttet til batteriet ikke har en kostnad.

• Forsøke å starte motoren og lytte til lyder som kan tyde på problemet. En klikkelyd når nøkkelen kan for eksempel indikere en feil starter. Du kan høre noen lyder, som kan indikere en feil tenningsbryteren eller motoren kan starte opp kort men spraking, som kan indikere et problem med fyre opp systemet.

• Sjekk olje og kjølevæske nivåene av din Wrangler. Se brukerhåndboken for å finne olje og kjølevæske dipsticks. Trekk hver ut og kontroller at olje og kjølevæske er fylt til minst minimum påfyllingsstreken. Hvis ikke, Legg til riktig væsker og prøv å starte motoren igjen. Uten riktig mengde visse væsker, motoren kan være skadet og har problemer med å starte.

• Kaller en profesjonell mekaniker og har din Jeep Wrangler tauet til garasjen eller for at ytterligere testing og reparasjon. En Jeep forhandler spesialiserer seg på kjøretøyet, og skal kunne svare på spørsmål angående vedlikehold og reparasjon.