Nnywellness.com

Hvordan få god gass kjørelengde på en 2003 F250 Super Duty 5.4L


Hvis du eier en Ford F250 Super Duty 5.4 L lastebil, er du sannsynligvis ikke får ideell gass kjørelengde. Åtte sylinder lastebil får en dårlig gass kjørelengde på ca 10 miles per gallon i byen og 14 miles per gallon på motorveien. Heldigvis finnes det en rekke tiltak du kan ta for å bedre kjørelengde slik at du spare penger på gass i det lange løp.

Instruksjoner

• Holde bakluken på lastebilen F250 hele tiden eller så ofte som du muligens kan. Har bakluken ned øker Vindmotstand mot bilen og derfor faktisk forårsaker bilen til å jobbe hardere, dermed resulterer i en lavere totale gass kjørelengde.

• Leie en auto-tekniker å installere en kald luftinntak på lastebilen. En kald luftinntak vil øke gass kjørelengde på F250 lastebilen internt og etter installasjonen krever flere tilleggstrinn som eier.

• Installere en kalesjedekselet på lastebilen. En av de største problemene med lastebiler har dårlig gass kjørelengde er lastebilens seng og naturlig luftmotstanden som den forårsaker når bilen er i bevegelse. En kalesjedekselet vil dekke lastebilens seng og redusere luftmotstanden mot det, som vil resultere i bedre gass kjørelengde for lastebilen.