Nnywellness.com

Hvordan du Wire en 5 hjul Trailer


En femte hjulet trailer er en Last eller bolig trailer som er knyttet til en slep pakke montert mellom cab og bakakselen en planskanner eller pickup lastebil, ligner på en svanehals trailer. Mens mekaniske tilkoblingen er vesentlig forskjellig fra en tradisjonell støtfanger-tow-konfigurasjon, er ledningene nøyaktig den samme. En runde syv-pinners plugg stopper en syv-leders sele på tilhengeren, som igjen er utstyrt til en samsvarende stikkontakt på slep kjøretøy. Kabling et femte hjul Hengerfeste er derfor et relativt enkelt prosjekt.

Instruksjoner

• Kjøpe en lengde på syv-leders trailer kabelen. Det bør være så lenge den femte hjul trailer pluss 12 fot. Trailer kabel er lett tilgjengelig fra auto deler butikker, fritidskjøretøy forhandlere og bedrifter som installerer slep pakker.

• Taue femte hjul tilhengeren til et nivå, flat sted der all-around tilgang er beskyttet fra passerende trafikk. Chock hjulene.

• Utforme kabelen på bakken ved femte hjul tilhengeren. Bruk zip bånd for å koble front end nær mekanisk femte hjul tilkoblingen, forlater ca tre fot av kabel hengende løs. Bruke et verktøy kniv til å klippe bort ca 2 inches av ytre ermet slutten, ta vare ikke for å skade isolasjon på syv indre ledninger. Bruk wire strippere for å fjerne ca en halv tomme isolasjon fra hver av de syv indre ledningene.

• Bruk en skrutrekker til å frigi lås holder på plass i tilfelle av en runde syv-pinners plugg, så trekke saken fra indre terminal hub og slip det - små hull først - over kabelen. Koble ledningene til kontaktene på følgende kombinasjoner: hvit til terminal en blå Terminal to, brun til terminal tre, svart til terminal fire, å terminal fem, grønne terminal seks og lilla til terminal syv - i sentrum. Gjeninnsette saken og lås.

• Før kabelen bakover under femte hjul tilhengeren, følgende ramme og chassis rails, bruker zip uavgjort ca hver 10 inches for å sikre det der det ikke vil være utsatt for skade eller opprette en tur fare. Det er likegyldig hvilken side av tilhengeren kabelen er rutet under.

• Bruk verktøyet kniv til å dele den ytre saken på akselen og skille hvite og blå ledningene. Koble den hvite ledningen til kabinettet og koble seg fra den hvite ledningen til nedstrøms side av elektrisk brems krets; disse kretser er tilgjengelig på baksiden av hjulmuttere ved 12 o'clock posisjon. Den blå tråden kobles til oppstrøms side av elektrisk brems krets.

• Fortsette distribusjonen kabelen bakover til baksiden av femte hjul tilhengeren og legge gjenværende ledningene til de bakre baklyktene. De Fargekodede kabler er konvensjonelt koblet som følger: slå grønne ledningen til høyre (passasjersiden) krets, gule ledningen til venstresving (førersiden) krets, brun ledningen til baklysene krets og hvite ledningen bakken krets. Lilla ledningen er ment å tjene en ekstra funksjon som slår snu lysene.

Tips og advarsler

  • Elektrisk brems produsenter ikke abonnere på en industri-standard sett med fargekoder når ledningsnett deres produkt. Konsultere femte hjul hengerens brukerhåndboken for å fastslå hvilken tråd oppstrøms og som er nedstrøms.
  • Å finne femte hjul tilhengeren der det kan jobbet på, ikke taue den på den offentlige motorveien uten mandat juridiske belysning levering av baklysene, bremselysene og snu retning.