Nnywellness.com

Hvordan erstatte en vindusvisker Motor


Hvordan erstatte en vindusvisker Motor

I denne artikkelen vil du lære å diagnostisere, fjerne og installere en feil vindusvisker motor. Det er viktig å ha riktig verktøy, så kontroller at du har det du trenger. En av de viktigste tingene du trenger er av samme merke og modell vindusvisker motor som du erstatter.

Instruksjoner

• Finne vindusvisker motor. Vindusvisker motor blir på førersiden eller passasjerens side av bilen på brannmuren eller skott av kjøretøyet. Bilprodusenter montere vindusvisker motor på forskjellige steder på brannmuren, men det er alltid en runde gråsort sylinder som du kan bære i en hånd. Det vil være under eller i nærheten av tørke bladene under rist.

• Tilgang på motoren til vindusviskerne. Fjerner svaber armer ved å ta din flathead skrutrekker og fjerne den gummi stoppers på begge svaber armer tilgang til montering nøtter. Fjerne nøtter med en socket skiftenøkkel bruker en 13 mm kontakt. Når nøtter er av, må du bruke litt makt for å vrikke svaber armer frem og tilbake og side til side for å løfte og fjerne dem fra spline-kurver for konisk metall skrue som holder dem sammen fast.

• Fjerne screening filter rist. Det er metall (eller plast eller glassfiber) filter som hindrer rusk som snø eller skitt fra tilstopping inntaksåpningene HVAC. Gjør dette ved hjelp av verktøyet plukke fjerne plastdekselet pinnene som dekker skruene som holder grating på plass. Bruke en Phillips eller flathead skrutrekker til å fjerne grating. Du skal nå ha tilgang til vindusvisker motor og skal kunne se det clearly.

• Fjern vindusvisker motor fra skottet. Koble kontaktene fører til vindusvisker motor. Bruk 10 mm socket for å fjerne øvre bolten holder vindusvisker motor på skottet. Øvre bolten holder vindusvisker motor kan også holde solenoid pakken. I så fall fjerne solenoid pakken fra øvre bolten fjerne det ut av veien.Neste fjerne lavere montering bolt på samme måte. Hvis det er en annen øvre bolt, fjerne det. Hvis det er en annen lavere bolt, løsne og fjerne den også. Andre lavere bolten er ofte litt vanskeligere å nå så samle filtypen swivel fra verktøykassen din socket å få til det. Antall montering bolter på en vindusvisker motor varierer fra 2 til 5 avhengig av merke og modell av bilen. Du må bevege seg og jiggle vindusvisker motor fra sin stilling fra skottet etter at du har fjernet alle bolter.

• Diagnostisere vindusvisker motor. Trekk ut pluggen skal vindusvisker motor å teste om det er strøm går gjennom pluggen. Koble testen lys på bakken siden (det negative innlegget) av batteriet. Aktivere nøkkelen og slå vindusviskere på noen av svaber valgene.

• Trykk på plugg forbindelse merket med valget med test lyset å se hvis du får noen makt til denne funksjonen. Hvis sonde lysene, du får strøm til denne funksjonen. Gjør samme med vindusviskere aktivert intermitterende og lav å teste hver funksjon igjen.Hvis hver funksjon av vindusviskere mottar strøm, bør du teste neste for å finne ut hvis vindusvisker motor er jordet i brannmuren. Vil bytte din lys sonde clamp fra bilbatteriet negative stillingen til positiv innlegget. Deretter stikke sonde inn i vindusvisker motor saken. Hvis sonde lysene, så du vet at den første siden av kretsen er bra.

Hvis en av funksjonene til vindusvisker motor er feil, må du erstatte den med en ny vindusvisker motor eller en brukt en fra en bil søppelplass. Hvis du velger å kjøpe en brukt en fra en søppelplass, sørg for å få en fra samme merke og modellår av kjøretøyet. Hvis du får en annen ved en tilfeldighet, vil ikke det fungere i bilen.

• Installere din vindusvisker motor. Kontroller at du har alle bolter stikker gjennom gummi montering ermene på svaber motoren før du prøver å installere motoren. Årsaken til gummi er å dempe og stille vibrasjon disse motorer opprette når aktivert.Sett inn vindusvisker motor på samme sted som den gamle av stille opp skruene i hullene og hånd strammebolten hver på motoren først. Ikke skru ned bolter til du er sikker på at bolter er riktig justert i sine hull.Når du har startet hver av montering bolter og er sikker på at de er justert, ta din 1/4 tommers socket fastnøkkel og 10 mm kontakten og skru hver bolt ned. Husk at hvis din solenoid pack ble holdt i brannmuren av eventuelle montering bolter og skiver, må du knytte pakken bolt og skiver før du skru noe ned.Til slutt, må du knytte svaber armer og rist du fjernet for å få på vindusvisker motor.

Tips og advarsler

  • Stramme nede alle vindusvisker motor bolter ikke Hold andre deler av kjøretøyet før koble andre deler med de resterende vindusvisker motoren festeboltene vil gjøre arbeidet ditt litt enklere.
  • Kontroller at du vet hvor negative innlegget batteriet er plassert før du klemmer fast på lys kraft sonden.