Nnywellness.com

Hvordan fjerne en 1998 GTI kombiinstrumentet


En 1998 Volkswagen GTI kommer fra fabrikken med en kombiinstrumentet montert i dashbordet direkte i siktelinje av driveren. Denne sektorgruppen er elektronisk i naturen og inneholder alle målere for Volkswagen. Hvis en av disse målere ikke fungerer riktig, må hele panelet fjernes fra dashbordet slik at det kan bli reparert eller erstattet helt. Heldigvis, dette er ikke en teknisk vanskelig prosess, og det kan gjøres på mindre enn en time.

Instruksjoner

• Finn trim panelene bare til venstre og høyre i instrumentet klyngen. Fjerne trim paneler med små blad, flathead skrutrekker. Ta av lysbryteren på venstre side av klyngen av presser i øvre venstre hjørne av panelet og dra den bort fra dashbordet.

• Unbolt den øverste delen av styringen kolonnen trim panelet fra kolonnen med Phillips-skrutrekker. Trekk fra hverandre rattstammen trim paneler og sett dem til side.

• Skru ut de to skruene i de nederste hjørnene på instrumentpanelet på dashbordet rammen med Phillips-skrutrekker. Trekk av trim panelet rundt klyngen med begge hender.

• Skru kombiinstrumentet fra dashboard med Phillips-skrutrekker. Tilt øverst i panelet mot deg. Koble de to tilkoblingene på baksiden med hendene. Trekk kombiinstrumentet ut og vekk fra oversikten.