Nnywellness.com

Hvordan installere Cadillac blåser motorer


Hvordan installere Cadillac blåser motorer

Alle Cadillac-modeller bruker en vifte motor å få luft inn i kabinen på bilen. Viften motoren ligger på brannmuren av bilen bak aircondition vents. Over tid kan viften motoren blåse en sikring eller slites ned, redusere mengden av luft som er blåst inn i kabinen (Vær oppmerksom på at viften motoren ikke har noe å gjøre med avkjøling luften som er skjøvet inn i kabinen). Du kan kjøpe en ny blåser motor - Sørg for at det er spesifikt for din modell av Cadillac - på en auto deler butikken og installere den i din egen garasje.

Instruksjoner

• Koble negative batterikabelen med en socket skiftenøkkel. Finn blåser motorhuset boltet til brannmuren mellom to spankulere tårnene. Koble fra sensoren (plassert til høyre for huset, rett under høyre spankulere tower) som går inn i bolig - bruker hendene til å trekke sensoren ut av huset.

• Koble de elektriske kontaktene som kjører fra huset til tennpluggen wire hodet. Bruk hendene til å koble kontaktene fra viften motoren bolig. Når du har fjernet alle tilkoblinger fra boliger, løsne metall klippene på viften motoren bolig å trekke ut gamle viften motoren.

• Skyv den nye motoren i huset. Du må rotere huset litt å fjerne og installere motoren, kan du justere boligs posisjon på brannmuren med hendene - og stram metall klippene igjen for å feste den på plass.

• Koble elektriske kontaktene kjører fra tennpluggen wire hodet tilbake til viften motoren bolig. Feste sensoren til viften motoren bolig; Kontroller at du hører et blunk når de kobler sensoren, som indikerer at det er tilknyttet. Bruk en socket fastnøkkel til å knytte negative batterikabelen.

• Starte bilen og slå på klimaanlegget sørge for at den nye vifte motoren fungerer.