Nnywellness.com

Hvor å feilfri hydraulikkolje


Hvor å feilfri hydraulikkolje

Hydraulikkoljen i trykksatt kontrollsystemer stole på væske press for å betjene og kontrollere bevegelige konsekvent. Disse systemene krever bruk av rene hydraulikkolje for økt stabilitet i løpet av utstyret. Den tunge industrien flytte hydrauliske væsker stempler som løfte, bære og manipulere tunge materialer. For å redusere kostnadene for å erstatte gamle hydraulikkolje for nye, har selskaper vært søker etter økonomisk måter rengjøring og resirkulering hydrauliske væsker resirkuleres. Hvor å feilfri hydraulikkolje ikke en enkel prosess, er heller ikke noe enkelt. Per myndighetene i USA er måten å rengjøre hydrauliske oljen gjennom en metode for aerating og filtrering gamle olje for å fjerne vann og forurensninger som har bygget opp i brukte hydrauliske væsker.

Instruksjoner

• Avløp brukt hydraulisk væske fra en flytende kontrollsystem som har blitt brukt for en tidsperiode som under normale omstendigheter ville forlate væsker forurenset. Lagre brukte hydraulikkoljen i en tydelig merket beholder eller olje trommelen resirkuleres. Ta en prøve av oljen å bli analysert og plassere den i en ren beholder.

• Sende din hydraulikkolje prøve til Exxon Mobil Corp for Signum olje analysen. Følg linken nedenfor denne artikkelen i delen ressurser å finne en link direkte til Exxon Mobil Signum olje Analysis service. Test din prøve hydraulikkolje å bekrefte det kan resirkuleres. Testresultatene vil vise deg hvordan forurenset din prøve er og hva forurensninger er tilstede. Bruk disse resultatene til å tilpasse rengjøringen og forsikre resirkulert hydraulikkoljen utføre og nye, rengjør den hydrauliske oljen.

• Øke fat brukte hydraulikkolje over bakken minst 5 fot. Knytte en fra bunnen av din brukte, hydraulisk tromme i mengden av hydraulikksystem og rengjøring. Dette systemet omfatter en roterende plate, en trykksatt beholder og et filter. Et system som dette vil følge "Pall" design og fungerer best for rengjøring hydraulikkolje.

• Plass stikkontakt slangen av filtreringssystem Pall i en rent resirkulert hydraulikkolje beholder motta filtrert og renset hydraulikkoljen når den er behandlet av Pall resirkulering enhet. Åpne slangen ventilen slik at gamle hydraulikkoljen inn i gjenvinning enhet. Slå på trykkluft og la systemet fungerer. Som resirkulert væsken avslutter, justere olje går inn i gjenvinning system går inn systemene på samme trykket som den forlater hydraulisk gjenvinne.

• Se Pall systemet for å sikre at det fungerer. Når oljen rengjøring systemet, faller på en roterende plate. Dette skaper en stor overflate plass for olje, som vil skille oljen fra noe vann som forurenser hydraulikkoljen. Samtidig den skille vann fra olje, vil trykkluft (12 ganger ambient) fordampe vannet som er adskilt fra olje på spinning platen. Som oljen spres utover på spinning platen, vil det falle ut av platen og tømme i et filter som fanger og skiller forurensninger som metaller, skitt og silisium ned tre mikron fra vannfrie hydraulikkoljen.

• Smak og har analysert resirkulert hydraulikkoljen av Exxon Mobil Signum analyse å bekrefte resirkulert hydraulikkoljen er klar til bruk igjen i ethvert system som benytter trykksatt oljer for å aktivere bevegelige deler i systemer som bruker flytende kontrollen for operasjonen. Etter bekrefter resirkulert hydraulikkoljen er rent returnere nok for systemene du bruker, den hydrauliske oljen til ved behov.

Tips og advarsler

  • Bruke oppvarmet luft skal fordampning av vann forurensende hydraulikkolje. Resirkulere hydraulikkolje i flytende systemer som ikke krever høyeste kvalitet hydraulikkoljen. Øke påliteligheten av hydrauliske systemene ved å vite når og hvor det er trygt å bruke resirkulert hydraulikkolje.
  • Uten riktig rødme hydrauliske systemer og feste filtre på kritiske oljehydraulisk utstyr, kan du føre til katastrofale skader. Selv etter gjenvinning hydraulikkolje, må du erstatte filtre og flush hydrauliske linjene fri fra gjenværende forurensninger innen hydraulikksystemet i noe væske-kontroll.