Nnywellness.com

Vil en Digital TV få god mottakelse uten en kabeltilkobling?


Vil en Digital TV få god mottakelse uten en kabeltilkobling?

Digital fjernsyn krever et digitalt signal. Kabel og satellitt boksene har digitale utganger som er kompatible med moderne TV. Over-The-Air TV-overføring er nå utelukkende digital. Hvis du har en god kvalitet utendørs digital antenne og du er ikke lenger enn ca 60 miles fra senderen, bør du få god etersendt mottak. Det er mulig å få god signalstyrke fra lengre avstander. Det avhenger av terrenget og kvaliteten på antennen. I noen tilfeller kan en antenne forsterker være nødvendig. I motsetning til den eldre analoge signaler, digital gir deg perfekt mottak eller ingen resepsjon på alle.

HDTV

Eldre TV kunne bare prosessen analoge TV-signaler. Regjeringen gjorde lavpris konverteringsprogrammer tilgjengelig som endret overført digitale signalet til et analogt slik at du kan se på TV ved hjelp av eldre analoge TV. Dette ble gjort før 12 juni 2009, når regjeringen mandat at alle TV-stasjoner overfører i digitalt format bare. Alle gjeldende og fremtidige TV tilgjengelig i USA krever et digitalt signal.

Standard Definition og HD

Digitale signaler er ikke alltid HD-signaler. TV-stasjoner må overføre i et digitalt format, men trenger ikke å overføre i HD. Motta og se på TV i høy-definisjon du trenger et HD-signal og en høy - definisjon fjernsyn.

Antenne utvalg

Hvis du bor innen 20 miles av TV-sendere for din plassering, er en innendørs antenne tilstrekkelig. For mest stabile og pålitelig signalet er imidlertid en utendørs antenne foretrekkes. Utendørs antenner er vurdert basert på avstand fra senderen. Du kan kjøpe flere modeller opp til om en 60-mile rekkevidde. Hvis du bor i fjellterreng eller høye bygninger ligger mellom deg og senderen, må en antenne med en høyere rating.

Sammendrag

Hvis du velger å kjøpe en antenne, bør du kjøpe den fra en butikk som vil tillate deg å returnere det, hvis det ikke fungerer på din sted. Hvis alt annet mislykkes, være det eneste alternativet et kabel- eller satellittleverandøren din. Ta deg tid og eksperimentere med ulike antenne steder og forskjellig styrke antenner. En luftantenne vil vanligvis gi deg mottak fra de store nettverkene og signalet vil vanligvis være i HD. Hvis du vil se premie eller betale kanaler, må du abonnere på en kabel- eller satellittleverandøren din.