Nnywellness.com

Slik deaktiverer du tekstmeldinger med Verizon


Slik deaktiverer du tekstmeldinger med Verizon

Du kan til tider få spam eller uønskede meldinger til mobiltelefonen. Med Verizon tekst beskjed control panel har du muligheten til å blokkere meldinger fra bestemte tall, eller deaktivere tekstmeldinger helt. Dette kan også gjøres senere avhengig av ditt valg.

Instruksjoner

• Sjekk kilden og meldingstypen. Du trenger å vite om meldingen er en spam tekst som sendes via Internett eller fra noen du kjenner. Dette vil hjelpe deg å gjøre en avgjørelse på metoden å velge ved deaktivering av tekstmeldinger. For spam-meldinger, kan du blokkere dem helt mens meldinger fra personer du kanskje vet du kan deaktivere midlertidig.

• Registrer deg for en Verizon online-konto. Dette gir deg tilgang til ulike online-funksjoner. Du må registrere deg for ditt nummer i Verizon nettdatabasen. Gi nødvendig informasjon og Opprett passord. Hvis du allerede har en konto, bare logge inn.

• Klikk kategorien melding. Under innstillinger velger du meldingstypen du vil deaktivere. Hvis det er spam, klikker du knappen for spam-kontroll. For andre meldinger, klikker du kategorien "Min behandling" på siden meldingen å komme til "Bruk kontroller" øverst på siden.

• Blokkere tallene. Verizon kan blokkere opptil fem numre. Klikk anrop og meldinger-knappen. Skriv inn tallene du vil blokkere på den angitte plassen. Hvis du har en månedlig plan med Verizon, må du legge $4.99 månedlig til kontoen. Dette ikke bare lar deg blokkere tekstene, men også begrense antall tekster du mottar i en måned.

• Klikk på "Apply"-knappen. Dette gjør at informasjonen skal behandles av Verizon. En gang, vil du kunne vise en liste over tallene som er blokkert og utløpsdatoen, som du bør være oppmerksom. Du kan fornye tjenesten etter utløpsdatoen.

• Du kan helt deaktivere ved tekstmeldingstjenesten ringe Verizon kundeservice på * 611 eller 1-800-922-0204. Verizon vil deaktivere en tjeneste i mobiltelefonen din. Du kan også logge på kontoen Verizon og klikk på "Mine tjenester," deretter "Legg til/fjern" funksjonen kategorien. I alternativene, velger "Meldinger" og klikker Fjern." Klikk "Neste" for å sende endringene.