Nnywellness.com

Hvordan aktiverer du Javascript på en telefon?


Hvordan aktiverer du Javascript på en telefon?

JavaScript er en enkel programmeringskode som webutviklere bruker å lage interaktive widgeter og websider. Ifølge-Boutell.com, det var kjent som Livescript før Netscape og Sun Microsystems enige om å endre navn. Siden kan du kjøre kraftige Web-applikasjoner - særlig Gmail - det er en nødvendig komponent av noen smartphone. Du aktiverer den ved nødvendig en smartphone bruker å justere innstillingene i hennes webleserprogrammet - Safari på iPhone, Blackberry-nettleseren på Blackberry og Android nettleseren på Android-telefoner. Den siste klassen av smartphones har Javascript aktivert som standard.

Instruksjoner

Hvordan aktivere Javascript på en iPhone

• Trykk på Hjem-knappen for å gå tilbake til Hjem-skjermen. Klikk på «Innstillinger».

• Klikk ikonet for din primærleser. De fleste iPhone-brukere, bør dette være Safari, men programmet Opera er populært også. Skyv den Javascript veksle.

• Trykk på Home og åpne en ny nettleser-side. Teste nye innstillingene på en webside som krever Javascript.

Hvordan aktivere Javascript på Blackberry

• Åpne en ny nettleser-side og klikk hjulet. Velg "alternativer.

• Klikk på "Webleserkonfigurasjon." Du burde se en boks med etiketten "Støtte Javascript." Klikk på denne for å kontrollere den.

• Klikk hjulet for å gå tilbake til menyen Alternativer. Klikk "lagre alternativer.

Hvordan aktivere Javascript på andre populære telefoner

• Hvis du har en Windows Mobile-telefonen, kan du laste ned en versjon av nettleseren. Alt etter Microsoft, siden standardleseren for Windows Mobile-telefoner, Internet Explorer, kan kjøre bare en undergruppe av Javascript-funksjonene, må en ny nettleser til å kjøre de fleste Javascript-applikasjoner. En forfatter på Boutell.com antyder at du laste ned Opera gratis nettleser, bruke den til å åpne opp en ny webside og klikk på "Verktøy" tab. Åpne "Quick innstillinger"-menyen og merker av for "Enable Javascript".

• Hvis du bruker Android, åpne opp "Alternativer"-menyen og søk etter "Angi Javascript aktivert" ledeteksten. Som standard skal det være aktivert. Hvis ikke, sett den til "True".

• Hvis du bruker en annen smartphone, angi innstillinger-menyen i nettleseren, og etter alternativet Javascript. Eldre telefoner - spesielt telefoner solgt før ankomsten av 3G-nettverk - ikke støtter språket. Hvis telefonen ikke støtter Flash eller Java, er det en god sjanse for at den ikke har opparbeidningen makt å oppbacking Javascript.