Nnywellness.com

Hvordan å blande nr. 1 Diesel Diesel drivstoff for kulde


Nr. 1 og nr. 2 diesel drivstoff er laget for bruk i highway kjøretøy. Nr. 2 diesel er vanligste av to, er nr. 1 diesel bedre for bruk i kaldt vær. Dette er fordi den har en lavere kokepunktet og er lettere enn nr. 2 diesel. Dette gjør det mindre utsatt for gelling eller voksing i kaldt vær, og dermed bedre i stand til å strømme gjennom bilens motor. Men er nr 1 diesel dyrere enn nr. 2 diesel. Det er derfor mange blande de to diesels sammen for bruk i kalde værforhold.

Instruksjoner

• Erstatt 10 prosent av No. 2 drivstoff med nr. 1 drivstoff for hver 5 grader av forbedring du ønsker i det kalde filteret plug punktet (CFPP). CFPP er som drivstoff starter skjemaet voks krystaller, som vil tette din drivstoff injektorer og motor.

• Bruke parafin som erstatning for nr. 1 diesel drivstoff hvis du ikke bruker ultra-lav svovel diesel. Parafin er litt billigere enn nr. 1 diesel og vil blande din nr. 2 diesel like bra.

• Kjøpe en nr. 2 diesel med en additiv blanding for å forbedre kaldt vær ytelse. Dette vil spare deg bryet med å blande diesels selv. Tross alt, diesel drivstoff lukter ikke godt, og det er alltid risiko for søle det på klær.

• La bilen kjører i 10 til 15 minutter før du kjører den i kaldt vær. Du bør gjøre dette selv om du har satt sammen en nr. 1 og nr. 2 diesel blanding i motoren. La bilen kjører for litt kan drivstoff fullt flytende og bli glatt flyt, som vil resultere i bedre ytelse og effektivitet.

• Kjøpe bare så mye nr. 1 diesel drivstoff som du tror du trenger for to tanker. Tross alt, det er dyrt, og været kan varme opp uventet, forlater du ubrukte diesel i garasjen. To tanker verd av diesel vil tillate deg å fylle tanken og har en tank verdt. Hvis været er kaldt, kan du alltid gå ut og kjøpe noen flere.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker ultra-lav svovel diesel nr 2 i bilen, bør du bare bland det med ultra-lav svovel diesel nr. 1 i kaldt vær. Gjøre føre bilen å røyke tungt og produsere mer utslipp. Det kan også skade bilens motor.