Nnywellness.com

Engangskamera Tips


Engangskamera Tips

Disponibel kameraer er rimelig, enkel å betjene, og kan brukes i situasjoner fra en beste venns bryllup til barnets barnehage eksamen. Flere enkle tips og triks kan gjøre bildene fra engangskamera ut bedre, så du virkelig får pengene dine er verdt uansett hvor lite du betalte for den.

Flash

De fleste alle engangskamera kommer utstyrt med en flash som skal benyttes når personen eller objektet blir fotografert er innen 10 fot av fotografen. Ytterligere, og avstanden er for stor og flash vil gjengis ubrukelig. Husk også vente glimtet lyset å blinke eller bli helt tent før bildet er tatt.

Avstand

Kontroller at gjenstand for fotografiet står minst 3 fot fra deg. Dette sikrer at han eller hun ikke er uskarpt eller uklare.

Filmen hastighet

Ikke alle disponible kameraene er skapt like. Billigere kameraer har en lavere kvalitet film og flash enn sine dyrere motparter. Se etter et kamera som har en film verdi av 800 ISO for innendørs bilder og en verdi av 400 ISO for utendørs fotografier. ISO er et akronym som står for "Internasjonale organisasjonen for standardisering", og er vurdering av filmen hastighet.

Utløpsdato

Kontroller kameraet utløpsdato. Mange folk innser ikke at disse kameraene har en holdbarhet, men kameraet kan brukes for et par måneder etter denne datoen.

Disponibel kameraer og barn

Bruke én kameraer kan brukes av barn så unge som 8. Gi barna et engangskamera på din neste familie ferie så de kan dokumentere erfaring fra deres perspektiv. Disse kamera er mye billigere å erstatte tilfeldigvis fjernet eller ødelagt.