Nnywellness.com

Hvor å hekte en Hengerfeste en nyere bil


Hvor å hekte en Hengerfeste en nyere bil

Slep barer er knyttet til bilens chassis for å taue en tilhenger eller andre kjøretøy. Trekke opp en Hengerfeste på nyere biler er en relativt enkel prosedyre så lagre auto senter lønnskostnader og gjøre det selv. Kontroller at du har de riktige Hengerfeste for din bil og alle nødvendige verktøy og tilbehør før foretaket denne oppgaven.

Instruksjoner

• Se brukerhåndboken til bestemme Hengerfeste bilen rommer, samt hva og hvor mye vekt det er dugelig av tauing.

• Finn monteringshullene. Din Hengerfeste må knyttes til monteringshullene på bilen din. Biler produseres fra September 1998 må ha montering poeng bak kabinettet. Hvis dette ikke er umiddelbart synlige, kan du se brukerhåndboken for deres plassering.

• Hekte din Hengerfeste. Fest Hengerfeste bilen på montering poeng. Bruk beslag gitt og sikre de er festet med en skiftenøkkel.

• Wire din Hengerfeste. Det er ulovlig å taue en tilhenger eller andre kjøretøy uten å koble det elektriske systemet så baklyktene på bilen eller trailer ble tauet gjenspeiler de av trekkvogn. I noen tilfeller (avhengig av din bil og tow bar), kan dette være så enkelt som ledningsnett kvinne-slutten på trekkvogn til hann-end selen på bilen ble tauet. Dessverre, de fleste nyere biler krever en kjøretøy-spesifikke, plug-in elektrisk utstyr. Følg instruksjonene som følger med kit å guide deg gjennom prosessen.

Tips og advarsler

  • Sikkerhet kjeder skal alltid brukes i forbindelse med primære koblingspunktet.
  • Hvis du ikke har riktig Hengerfeste og tilbehør til bilen din, kunne du sette deg selv og andre i fare.