Nnywellness.com

Hvordan du avbryter Auto forsikring


Hvordan du avbryter Auto forsikring

Selv om Bilforsikring er nødvendig for alle som eier og kjører en bil, finnes det ulike grunner til hvorfor du kanskje vil avbryte politikk. Hvis du ikke eier en bil, flytter du til en at gjeldende selskapet ikke dekke eller du finner en bedre avtale med en annen forsikring leverandør, vil du avbryte din nåværende retningslinjene. Det er viktig å riktig avbryte politikken fordi bortfallet i forsikring eller unnlater å betale din premie kan forårsake problemer når du trenger forsikring igjen.

Instruksjoner

• Kontakte ditt forsikringsselskap. Den beste måten å gjøre dette er å ringe din agent eller en kunde representant og informere ham at du vil avbryte politikk. Dette tillater deg å stille alle spørsmål du har om avbestilling prosessen. La din agent vet nøyaktig kanselleringen datoen og spørre om noen mulige kostnader eller refusjon.

• Fyll ut forespørselsskjemaet avbestilling som forsikringsselskapet sender deg. De kan ha et skjema tilgjengelig online, eller du må kanskje vente før den ankommer via post.

• Sende forespørselsskjemaet fullført avbestilling tilbake til forsikringsselskapet. Gjøre en oppfølging samtale å sikre at de mottok skjemaet.

• Kontakt din lokale Institutt for motorkjøretøyer og informere dem om at du har avbrutt forsikring. Du må slå din lisens Tallerken hvis du ikke har kjøpt en policy fra en annen forsikringsselskap.

Tips og advarsler

  • Kjøpe en ny policy før avbryte gjeldende en hvis du planlegger å holde bilen. Det er forbudt å kjøre uten forsikring, så ikke tillate dekningen synker.
  • Hvert selskap har sin egen prosess for avbryter auto forsikring politikk. Det er viktig at du følger alle ekstra skritt du får.