Nnywellness.com

Hvordan fjerne doble hjul for å reparere bremser bak


Fjerne bakhjulene av en ett-tonns pickup lastebil er dually mye lettere og utføre bremsen reparere. Det er et par ting å ta hensyn til når installere hjulene. Kø hjulene i mote de ble fjernet er også et nyttig tips for reinstallering. Det vil være verktøy involvert for å gjøre dette trygt og effektivt, så hvis du ikke har disse verktøyene, kanskje det er bedre overlatt til kvalifiserte teknikere.

Instruksjoner

• Parkere lastebil på en flat asfaltert eller betong overflate. Sted hjulet parkeringsklosser foran hver forhjul.

• Løsne det lug vanskelige problemer på bakre dekk bruke bryte bar, utvidelse og riktig størrelse socket. For innflytelse, kan du legge en 3-fots lange rør til slutten av den siste linjen. Finne en pipe som passer akselen av baren bryte tett, men ikke for stramt.

• Løft baksiden av lastebilen med lastebil kontakten plassert under bakakselen av lavere sjokk mount.

• Plass heavy-duty jack stå så nær hjulet som mulig under akselen. Gjenta på den andre siden å heve bakakselen.

• Fjerne det lug vanskelige problemer.

• Fjerne hjulene (utenfor først, deretter innsiden). I noen tilfeller hjulene fast til huben og må være sjokkert av eller brutt fri fra den store knutepunkt for bakakselen. Dette er en utfordrende oppgave med en lastebil bare hevet et par inches av bakken. Sprøyting et smøremiddel rundt hub-til-kant-tilkobling og slående dekk (på gummi sideveggen nær rim) med en stor hammer eller tunge bar vil hjelpe. Flid og fasthet vil lønne seg.

• Ta oppmerksom på at utenfor rattet felgen konturene innover og interiør rattet felgen konturer utover. Det kan også være en liten pin på hub av indre rim som ville innfelt i et hull på hub på utsiden kanten. Dette er ikke alltid tilfellet på to bak-hjulet lastebiler, men hvis de er tilstede og du prøver å installere dekk uten foret dem opp riktig, du skal medføre skade på lug pigger, felger og hub.

• Plasser interiør hjulet ved utenfor hjulet slik at du vet hvilke er som når det gjelder tid for reinstallering. Gjenta på den andre siden.

Tips og advarsler

  • Dreiemoment det lug vanskelige problemer riktig foten pund spesifikasjoner kreves for din doble bak-hjulet pickup etter installasjon. Brukerhåndboken bør ha for deg.