Nnywellness.com

Hvordan erstatte bremsene på en 2000 Pontiac Grand er


Hvordan erstatte bremsene på en 2000 Pontiac Grand er

Bremseklosser på 2000 som Pontiac Grand er utformet for å stoppe bilen ved å bruke friksjon brems rotorer som de blir. Pads er omsluttet i brems skyvelære. Når gasspedalen trykkes inn, skyver sylinderen i brems skyvelære den ytre bremsekloss mot vendt av rotoren. Dette, i sin tur, trekker den indre bremsekloss mot den indre vendt av rotoren. Friksjon av putene skyve mot rotorene er prosessen som stopper Grand er.

Instruksjoner

• Park din 2000 som Pontiac Grand er i et trygt arbeide sted på en plan overflate. Angi nødbremsen og åpne panseret.

• Fjern lokket fra brems væske reservoaret. Tube brems væske sprøyte inn bremsevæske og suge ut en sprøyte full av bremsevæske. Sett lokket tilbake på reservoaret og lavere panseret.

• Løsne hver av det lug vanskelige problemer fra forhjulene ved å det lug vanskelige problemer mot ca 1/4 av en tur med dekk verktøyet. Fjern ikke det lug vanskelige problemer.

• Skyv en gulvet jack under fronten av din 2000 som Pontiac Grand er og plasser kontakten under en jacking punkt. Heve den Grand er høy nok for jack står å passe under bilen. Posisjon jack står under ramme jernbane på begge sider av bilen. Lavere Grand er øverst på tribunene. Så snart vekten av bilen er på tribunene, stoppe jack og la den i oppreist stilling.

• Fjerne alle av det lug vanskelige problemer fra forhjulene og trekk hjulene av hjulmuttere.

• Flytt foran førerens side hjulet og finne guide pin skruene på baksiden av brems skyvelære. Låsen åpner og lukker har en lavere og en øvre guide pin bolt. Fjern skruene på baksiden av skyvelære med ratchet og en 1/2-inch socket.

• Finn access hullet på siden av brems skyvelære. Skyv snuse bar i access hullet mellom brems rotoren og den ytre bremsekloss. Lirke mot den ytre bremsekloss til sylinderen trekkes inn caliper nok å løsne caliper fra rotoren. Fjerne Lirk bar.

• Trekk brems skyvelære av brems rotoren for hånd. Hvis rotoren er fast, lirke toppen og bunnen av skyvelære med snuse bar. Henge brems skyvelære på styring komponenter bak rattet hub plate med et stykke tau.

• Dra det ytre puten av beholde klippet i låsen åpner og lukker. Deretter Plasser en 6-tommers C-klemme i skyvelære med justering bolt mot den ytre bremsekloss. Slå på C-klemme håndtaket klokken å presse den ytre bremsekloss mot caliper sylinderen. Når sylinderen er fullt trukket inn i caliper, skru opp og ta C-klemmen. Trekk den ytre bremsekloss av andre beholde klippet.

• Kontrollere brems rotoren for slitasje og riller. Hvis rotoren har minimal slitasje eller grooves, ta rotoren til en maskin butikk eller en automatisk reparasjon anlegget har rotoren slått. Hvis rotoren har overdreven slitasje eller grooves, erstatte brems rotoren.

• Plasser to nye bremseklossene i både beholde klipp i låsen åpner og lukker. Fjerne tauet fra låsen åpner og lukker, og skyv caliper tilbake over på siden av rotoren. Sikre skyvelære med to guide pin bolter og stram den med ratchet og socket. Plasser hjulet tilbake på huben med det lug vanskelige problemer. Stram det lug vanskelige problemer med verktøyet dekk til hjulet svinger.

• Flytt til andre forhjulet og gjenta de samme trinnene for å erstatte bremseklossene. Etter bremseklossene erstattet, jack din 2000 som Pontiac Grand er tilbake opp og skyv står ut fra bunnen av rammen skinnene. Deretter redusere Grand er og fjerne gulvet jack.

• Åpne Shack og fjerne brems væske reservoaret lokket. Skvett bremsevæske tilbake i reservoaret fra sprøyten og sett på lokket igjen. Lukk panseret.

• Sveiv din 2000 som Pontiac Grand er og pumpe gasspedalen ut fem eller seks ganger til riktig sete bremseklosser til brems rotorer. Deretter kjøre Grand er rundt teste bremseklossene.

Tips og advarsler

  • Formålet med fjerner bremsevæske med sprøyten er slik at når C-klemmen komprimere caliper sylinderen, trykket ikke forårsaker bremsevæske å lekke fra reservoaret lokket. Brems væske sprøyte kan kjøpes i de fleste auto deler butikker.
  • Vær forsiktig når du arbeider rundt noen bil på jack står.