Nnywellness.com

Om ATV Snøplog


Terrengkjøretøy, eller ATV, er mye moro og flott arbeidere. Mennesker har brukt dem til å trekke tømmer og chase hjort, så det var ikke lenge før folk kalt av en annen ork pløye snø. ATV snøploger har eksistert i mer enn et tiår, med avanserte vedlegg enheter som heve og senke den plogen og høyverdig stål blad. De er utformet til å pløye innkjørsler og fortau og kan være ekstremt allsidig.

Historie

ATV snøploger kom i bruk på 1980-tallet, men tok det flere år for dem å ha utstrakt bruk. Markedet for dem vokste og flere selskaper begynte å bygge dem for en rekke bruksområder. I dag kan du få dem for 4 hjul ATV eller fritidskjøretøy.

Funksjonen

En ATV Snøplog passer på rammen eller rammen av ATV gjennom et system tilkobling. Dette systemet omfatter en hydraulisk heis system og metall barer som heve og senke bladet så ATV kan brukes med eller uten blad kontakter bakken. Dette øker manøvrerbarhet og brukervennlighet siden det tillater brukeren å sikkerhetskopiere ATV uten å flytte blad på bakken. Det sparer også bladet fra slitasje og du kan kjøre til forskjellige steder med blad i oppreist stilling.

Størrelse

Det finnes ulike størrelser på ATV snøploger. De spenner fra 48 inches bredt til 72 inches bredt. Høyden varieres på plogen blad; full størrelse er vanligvis 14 1/2 inches høy. Det finnes også ulike verktøyet kniver for gradering jord eller andre bruksområder som kan være mindre og kortere, så mye som 10 inches høy og bare 3 fot lang. Når velge størrelse på ATV Snøplog, vurdere hvor bred ATV er--bør plogen ikke være mer enn en fot bredere enn din chassis- og hvor bred området du skal plog er. Du må også nok hestekrefter til å flytte hvor mye snø en brede bladet vil presse.

Funksjoner

En ATV Snøplog har en grunne kurve som vanligvis ikke er krøllete øverst slutten. ATV går ikke fort nok til å gjøre denne curl thrower praktisk. De har også en solid stål blad laget av 12-gauge eller bedre stål ark, og en jern kutter på den nederste kanten. I tillegg disse ploger har enten en dobbel, eller enkeltpunkt tilkobling system som gjør bladet til å flyttes i en vinkel til venstre eller høyre, opp eller ned. Jo mer kan du flytte plogen, jo bedre.

Fordeler

En ATV Snøplog kan gjøre pløyer oppkjørselen en bris. Du kan starte rett ut fra garasjen, slik at snøen er aldri presset opp mot garasjeporten, og trenger ikke å være shoveled ut for hånd. Du kan også fjerne andre områder av ditt hjem som gangvei, fortau og utendørs veranda eller betong terrasser. ATV snøploger er utmerket for store rancher, industrielle komplekser og andre bygninger som må både snø fjerning og verktøyet haling i ett maskin.