Nnywellness.com

Slik endrer du batteriet på en tredje generasjons iPod


Slik endrer du batteriet på en tredje generasjons iPod

Apple iPod er kanskje den mest populære MP3-spilleren tilgjengelig. Det er vanligvis pålitelig og varer flere år så lenge det er skikkelig stelt. Men mister alle iPod-batterier til slutt evnen til å holde strøm for lengre perioder. En iPod kan sendes i Apple å ha batteriet skiftes ut, men det er mye dyrere og kan ta opptil en måned å få iPod tilbake. Den raskeste og billigste løsningen er å endre batteriet selv - selv om du ikke har erfaring med elektronikk.

Instruksjoner

• Sette inn en iPod kile verktøyet mellom sølv casing og frontplaten. Det er best å starte på en av sidene om 2/3 ned fra toppen av iPod.

• Flytt verktøyet og tilbake langs kanten til de to halvdelene av iPod fest fra hverandre. Gjenta den samme teknikken på den andre siden av iPod fullstendig skille de to halvdelene. De to delene er forbundet med et bånd, så vær forsiktig når du drar dem fra hverandre. Lå de to stykker like ved hverandre med båndet fremdeles er tilkoblet.

• Finn den blå rektangulære harddisken i sølv casing. Dra opp på oversiden av harddisken til å få tilgang til undersiden av det. Finn små båndet på undersiden av harddisken og trekk den ut. Harddisken kan nå trekkes rett ut av kabinettet.

• Finn svart rektangulær batteriet i nedre hjørne av iPod. Trekk på batteriet til avsløre en rekke små kabler pakket rundt en del av hovedkortet. Bruk en liten skrutrekker til å trekke kabler ut. Trekk ut hvit strømkontakt koble batteriet. Batteriet kan nå fjernes fra iPod.

• Koble det nye batteriet til strømkontakten. Pakk de nye kablene rundt hovedkortet så det ser ut akkurat som den opprinnelige akkumulator gjorde. Pass kablene for å stikke ut fra siden.

• Koble harddisken og sette den tilbake på plass.

• Fest frontplaten og casing av iPod sammen.

Tips og advarsler

  • En liten skrutrekker kan brukes hvis en iPod kile verktøyet er ikke tilgjengelig, men du er mer sannsynlig å avlyse eller skade frontplaten og sølv casing.