Nnywellness.com

Jeg får ikke en Full SMS i Android


Jeg får ikke en Full SMS i Android

Message Service tekstmeldinger, bedre kjent som tekstmeldinger, er begrenset til 160 tegn, som kan være grunnen til at du ikke mottar en full tekstmelding på Android-enheten. Når en tekstmelding grensen er overskredet, opprettes en andre tekstmelding til resten av innholdet. Andre fasetter av SMS-teknologi og din operatørens nettverk kan også bidra til å ikke motta en full tekstmelding på Android-enheten.

Teknologi

SMS-teknologi er utformet for å støtte bare tekst-innhold, inkludert bokstaver, tall og mellomrom. Noen ganger ustabil tekstmeldinger i transitt gjennom ditt trådløse nettverk, forårsaker en del eller hele meldingen tapt. Når dette skjer, får den første delen av meldingen bare på din Android-enhet. Bygget på SMS-protokollen, Multimedia Messaging Service teknologi støtter tekst, bilde, stemme og video innhold og kan inneholde en kombinasjon av mer enn én av disse mediene. Tekstmeldinger, MMS-meldinger begrense ikke mengden tekst men begrenser filstørrelsen på bilder og videoer. Disse begrensningene i filstørrelse bestemmes av mobiloperatøren.

Nettverk

Noen ganger blir en trådløs nettverk bogged ned med høyt volum trafikk, som kan føre til svikt i nettverket. Hvis nettverket ikke mens en tekstmelding er i transitt til din Android-enhet, kommer meldingen som et fragment av hva ble sendt. Dårlig vær kan også føre til nettverksfeil og tap av alle eller en del av en innkommende tekstmelding. Disse er sjeldne, men kan føre til avkortet tekstmeldinger.

Alternativer

Hvis du regelmessig mottar delvis tekstmeldinger som ikke sammenlignet på grunn av overstiger grensen på 160 tegn, kan du bruke noen av andre meldingstjenester funksjonene som tilbys av de fleste Android-baserte enheter i stedet. For eksempel mest Android telefoner støtte mobil e-post gjennom tilkoblinger til en Post Office Protocol eller Internet Message Access Protocol server, gir deg tilgang til en rekke tredjeparts e-klienter, inkludert Yahoo og MSN. Fordi tekstmeldinger kan sendes til et 10-sifret trådløse telefonnummer eller e-postadresse, kan du få personen som du kommuniserer send tekstmeldingen til en e-postadresse som du har tilgang til enheten.

Betraktninger

Tekstmeldinger som er så lenge de overskrider grensen på 160 tegn av en andre tekstmelding vil smitte over til en tredje tekstmelding og men mange er nødvendig for hele meldingen til fullført. Meldingen fragmenter kommer ikke nødvendigvis i rekkefølge. Ofte får du slutten eller midten av en melding først, etterfulgt av begynnelsen. Tyde disse meldingstypene er som montering en gåte, spesielt hvis meldingen er lang.