Nnywellness.com

Beste SCART-kontaktene


Beste SCART-kontaktene

Høykvalitets video tilkoblinger kommer i en rekke former til å passe forskjellige behov. Avhengig av om enheten og TV bruker analog eller digital bestemmer elektronikk delvis hvilke videokontakt brukeren skal bruke. Forskjellige elektroniske enheter vil også bruke forskjellige digitale kontakter, som videre bestemmer hvilken kabel skal brukes.

S-Video

S-Video er vanligvis del av utstyr i mid-1990s og utover.
S-Video er en multi wire kabel som brukes til å vise bilder. En wire inneholder signalet for lys og den andre inneholder signalet for farge. S-Video brukes vanligvis for high-end VHS spillere og noen eldre spill systemer som Super Nintendo.

Komponentvideo

Komponentvideo er den beste formen for analoge video overføring.
Komponentvideo er et sett med tre koaksial kabler som sender tre aspekter videosignalet. Det finnes forskjellige versjoner av komponentvideo, men alle bruker utskiftbare kabler. Noen versjoner overføre lyssignal på en wire og fargesignalet på andre to ledninger. Andre systemer overføre en farge aspekt per wire med hver ledning som inneholder lyssignal også. Komponenten videosystemer finnes vanligvis på utstyr fra tidlig på 2000-tallet og utover. Mange DVD-spillere, TV, PlayStation 2, XBOX 360, Nintendo Wii og TV-tunere er dugelig av fremvisningen komponentvideo.

DVI

DVI gir en høy kvalitet digital og noen ganger analog signal.
Digital visual interface (DVI) er en felles metode sende digitale video-signaler via elektroniske enheter. DVI er utbredt på kabel og satellitt bokser, spillkonsoller, DVD-spillere og dataskjermer. Det finnes to versjoner, 24 og 29 pinner, som gir mulighet for en større mengde dataflyt enn to eller tre ledninger som med den analoge kabler ovenfor.

HDMI

HDMI gir det høyeste kvaliteten signalet for de fleste enheter produsert etter midten av 2000-tallet.
High-definition multimedia interface (HDMI) viser standard og high definition video. Denne tilkoblingen kan vise store mengder data på én gang og kan bære lydsignalet også. Denne tilkoblingen er felles for de fleste enheter produsert i midten av 2000-tallet og utover. Denne tilkoblingen gir beste signalet for mange DVD-spillere, videospill systemer som XBOX 360 og PlayStation 3, blu-ray-spillere og kabelmottakere.

SCART

SCART gir høy kvalitet lyd og video til mye av Europa.
Syndicat des Constructeurs d'Appareils Radiorécepteurs et Téléviseurs (SCART) er en videotilkobling vanligvis brukes i Europa. Mens SCART er den vanligste metoden for overføring av høy kvalitetsvideo i Europa, er det nesten ukjent andre steder. Systemet består av 21 pins som bærer lyd, video, data, klokken og andre signaler.