Nnywellness.com

Hvordan installere tauing problemer på en Corolla


Hvordan installere tauing problemer på en Corolla

Toyota Corolla er ikke kjent for sin trekke evne, men det betyr ikke at du ikke trekker en liten trailer med en. Hvis du vil flytte leilighet møbler eller kanskje bare taue kano til og fra sjøen, legge problemer til din Corolla er en enkel modifisering å gjøre. Bilen kommer allerede med gjengede innsatser for problemer, så installasjonen er ganske enkel, med eneste komplikasjonen blir vekten av opphenget. I dette tilfellet prosjektet bilen er en 2008 Toyota Corolla, men prosessen er lik andre år Corollas også.

Instruksjoner

• Løft opp bilen med jack og plassere den på jack står. Kontroller at bilen er sikker før du kravlesøker under den.

• Spray smøremiddel gjelder sveis nøtter på rammen skinner tilbake støtfanger bak, og bruk stålbørste for å rense ut innsiden av nøtter. Denne skal du fjerne rust som kan være i nøtter, og gjøre installasjonen enklere.

• Løft opphenget under bilen, skyve passasjeren side av opphenget over eksos tips, og bruker eksos som en hvile punkt slik at du kan bolt motparten i stedet bruker 3/8-tommers ratchet, utvidelse og sockets, samt medfølgende maskinvare. Ikke stram den helt; La det løs til den andre siden er boltet på plass.

• Bolt passasjeren side av opphenget å ramme skinner med angitte maskinvaren og 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter.

• Dreiemoment ned maskinvare som bruker 3/8-tommers momentnøkkel, filtypen og kontakter, i henhold til spesifikasjonene inkludert med Hengerfeste kit.

Tips og advarsler

  • Dette er et klasse 1 knirkefritt, i stand til å trekke opp til 2000 pounds. Corolla har en liten motor designet for drivstofføkonomi, ikke trekke, så ikke Legg opphenget, eller du kan skade på motoren eller kroppen i prosessen.