Nnywellness.com

Installere en Timing belte i en Toyota Corolla


Toyota corolla motoren er en freewheeling motor. Freewheeling motorer og forstyrrelser motorer begge har Registerreimer, men det er usannsynlig at skade vil oppstå til fri motoren skal timingen belte kommer av under drift. Gjennom en studie av servicehistorikken for denne motoren, har det blitt fastslått at timingen belte på en Toyota Corolla bør erstattes hver 60.000 miles.

Du trenger et sett hvis ¼-tommers stasjon sockets, ¼-tommers stasjon ratchet, vanlig skrutrekker, sett med ½-tommers stasjon sockets, ½-tommers stasjon luften gevær, metrisk skiftenøkler, gulv jack og et sett med jack står for å fullføre denne jobben. Bruk alltid forsiktighet når du arbeider på et kjøretøy som er jekket opp. Husk å blokkere hjulene så rulle bilen utenfor jack står.

Jekke opp bilen og støtte på jack står. Fjern rett foran hjulet og indre splash skjold. Fjerne topp radiator slangen og tilbehør stasjonen belter. Fjerne vann pumpe skivene og øvre og center Registerreim dekker.Slå veivakselen med klokken til tidspunkt merke på kranken skivene linjer opp med "0" timing merke på lavere timing belte dekselet. Fjern Veivaksel skivene bolten og skivene. Fjerne lavere timing belte dekselet og timing belte guide.

Kontroller at det lille hullet i kamaksel drivhjul er rett opp og pekeren over bakre timing dekselet er i midten av hullet. Veivaksel drivhjul merket bør være stilt opp med merket på blokken i en posisjon.Løsne bolten strammer og skyv den fra timingen belte og lett stramme bolten for å holde det ut av veien. Fjerne timingen belte.

Installere nye tidspunktet beltet på høyre side eller siden ikke-spenn. Hold fast på høyre side slik at strammer på venstre side kan ta opp all spenningen. Løsne belte strammer en Tillat det gjelder spenning på beltet. Installere belte guide vaskemaskinen på veivakselen.Slå veivakselen to svinger og justere timing merkene. Stramme belte strammer bolten 27 fot pounds av dreiemoment. Installere alle komponentene i omvendt rekkefølge av fjerning og endelig stram Veivaksel bolten 87 foten pounds av dreiemoment.