Nnywellness.com

Verktøy for å fjerne en Alternator


Dynamoen er det som holder bilens batteri lades ved hjelp av motorens mekanisk energi. Hvis bilen makt raskt løper ut, må du kanskje å fjerne og erstatte dynamoen. Du må kanskje også fjerne den hvis det er i form av en annen motor komponent du skal arbeide med. Antallet og typen verktøy du trenger for dette avhenger av hvilken bil/Dynamo og den nøyaktige årsaken til å fjerne den.

Fastnøkkel og pipe

Dynamoen er boltet på plass på motorblokken. Antall bolter brukes varierer avhengig av kjøretøy modellen og typen Dynamo brukt, men en skiftenøkkel er behøvde å fjerne disse boltene uansett. Størrelse socket nødvendig med skiftenøkkelen vil også avhenger Dynamo. I tillegg må du koble fra bilens negative batterikabelen før du arbeider på dynamoen eller noe annet som bruker strøm. På de fleste biler kabelen holdes på plass med en klemme strammet av en enkelt mutter og skiftenøkkelen er nødvendig for å løsne klemmen mutteren.

Ratchet eller bryterstangen

Dynamoen drives av bilens stasjonen belte, og beltet må vanligvis fjernes for å fjerne dynamoen. En av taljer som beltet er pakket rundt er strammer, som holder beltet stramt. For å fjerne beltet, må en lindre den beltestrammingen. Strammer har vanligvis en center bolt, og en ratchet eller sikring bar med en socket er satt inn i bolten og brukes til å rotere strammer og lindre spenning. Retningen at en må rotere strammer varierer avhengig av kjøretøyet.

Penn og papir

Driftsreim følger et bestemt mønster rundt komponenten trinser på motoren. Du trenger å vite dette mønsteret før du fjerner driftsreim så du kan re-installere beltet i nøyaktig samme bane. Det vil hjelpe for å skrive dette ned i en skjematisk. Dette er ikke nødvendig på mange biler, som en faktisk skjematisk av beltet stasjonsbanen kan skrives ut et sted i motorrommet. Kjøletårn fan likkledet er den vanligste plasseringen.

Etiketter

En alternator har ofte flere ledninger koblet til, og det er viktig at disse ledninger er koblet i riktig steder. Du bør merke og merke disse trådene før du kobler dem fra dynamoen å sikre at du vet hvor hver ledning går under den nye installasjonen.

Ekstra bil

Hvis du fjerner dynamoen for å erstatte den, vil du sannsynligvis trenger en ekstra bil å ta gamle dynamoen til deler butikken. Du skal ikke få erstatning dynamoen til når du har fjernet den gamle løsningen, fordi du trenger å få nøyaktig samme type Dynamo. Har den gamle som en guide vil sikre at får du riktig erstatning.