Nnywellness.com

Hva gjør andre generasjon iPod bety?


"Andre generasjon" er definert som andre store tilbud av et produkt. I Apple refererer Andregenerasjons iPod til den andre versjonen av denne modellen.

hva er det?

Det er flere iPod modeller tilgjengelig, hvorav de fleste har en annen (og senere) modeller utgitt. Den opprinnelige iPoden, iPod Nano, iPod Shuffle og nå iPod Touch alle har andregenerasjons tilbud.

Hva andre generasjon adresser

Andregenerasjons iPod har vist forbedringer i design og funksjonalitet over den første generasjon tilbudet. Dette er hovedsakelig på grunn av kunden forslag og reparasjoner av glitches. Hver etterfølgende generasjon eller løslate gjør samme.

Eksempler på forbedringer

Forbedringer gjort iPod Nano under andre generasjon: en lysere skjerm, gapless avspilling og lengre batterilevetid. De nye funksjonene inkluderer muligheten til å synkronisere kontakter med Outlook 2003, evner og en større kapasitet.

Kategorisering

iPod er kategorisert etter modell og generasjon løslate. Dette hjelper produsenten hjelpe kunder med spørsmål knyttet til seg. Programvareutgavene sammenfallende med generasjon tilbud.

Betraktninger

Andregenerasjons iPod er ikke uten glitches og er et work in progress. Selv om andre generasjons enheter har forbedret ved teknologien i første generasjon, finnes flere glitches på grunn av den forbedrede funksjon suiten. Som nødvendiggjort ytterligere forbedringer og etterfølgende generasjon tilbud.