Nnywellness.com

Hvor å fastsette en Ford Ranger sigarettenner


Hvor å fastsette en Ford Ranger sigarettenner

Bil sigarett lightere brukes ikke ofte til sitt opprinnelige formål på grunn av reduksjon av sigarett røykere. Lettere sockets kan brukes til å drive en rekke enheter, men. I en Ford Ranger leverer sigarettenneren 12-volt DC med 25 forsterkere, som er tilstrekkelig til å operere en bærbar datamaskin, en GPS og en rekke andre 12-volts enheter. Hvis sigarettenneren i Ford Ranger er ubrukelig, kan du enkelt erstatte den.

Instruksjoner

• Sjekk sikringen for sigarettenner sørge for at strøm er tilgjengelig på pluggen. Sikring ligger på førerens side kick-panel sikring blokk. Erstatte sikringen hvis det er blåst, og prøv på lettere.

• Koble til sigarettenneruttaket ved å trekke to wire kontaktene av baksiden av lettere. Center pluggen er positive ledningen å levere strøm til lettere. Pluggen på siden av lettere er bakken. Du kan nå dem lett fra dashbordet.

• Fjern sigarettenneruttaket. I sigarettlighterkontakten består av to sylindriske metall rør, en threading over den andre. Begge rør har en leppe, som brukes til å sikre dem på instrumentpanelet. Bruk tang til urviserne røret bak dashbordet til tråden det av innsiden socket eller rør. Når røret er løs, tråd det av resten av veien for hånd. Når røret er fjernet, innsiden socket eller tube kan trekkes fra fronten av dashbordet.

• Installere den nye sigarettenneruttaket. Først skru ut de to rør av de nye socket. Installere innsiden rør gjennom fronten av dashbordet. Tråd utenfor røret - leppe mot dash - på baksiden av innsiden rør for hånd. Tråd det på så langt som mulig for hånd, slik at det er stramt nok til å holde det slår.

• Installere de to elektriske kontaktene. Plass den positive ledningen med gummi kontakten på midtstolpen på baksiden av sigarettenneren. Koble gjenværende ledningen på innlegget på baksiden av lettere.