Nnywellness.com

Min Android har problemer med Streaming Pandora


Pandora er et program som streamer musikk direkte til mobilen. Radiostasjoner opprettes basert på inndataene. Angi navnet på en sang eller en artist og en spesiell stasjon er laget. Sangene som spiller på din stasjon er forskjellig fra hva andre hører på sine stasjoner. Pandora er avhengig av en pålitelig tilkobling til Internett eller et ubegrenset dataabonnement fra mobilleverandøren.

KANT

EDGE er tilkoblingstypen Android telefonen vil falle til når en raskere forbindelse, for eksempel 3 G eller 4 G, ikke er tilgjengelig. EDGE sørger vanligvis dataoverføringshastigheter som varierer mellom 75 og 135 Kbps. Hvis du er i et av disse områdene, vil Pandora kampen fordi datatilkoblingen er for treg. Vent til du har en bedre signal eller kan koble til Wi-Fi, og prøv på nytt.

Kvele

Hvis du abonnere på en dataplan og forvente 3G hastigheter eller høyere, er det mulig at du blir strupes. Regulering er en teknikk som brukes av noen leverandører på deres "Unlimited" dataplaner. Selv om dataene er ubegrenset, er din hastigheter avtatt betraktelig ned når du har nådd en viss terskel. Felles grenser brukt er: 2, 5GB og 10GB. Du må vente til begynnelsen av betalingskontoen neste syklus for hastigheter vanlig.

Wi-Fi

I mange tilfeller er Wi-Fi raskere enn data. Det er en grunnleggende eller økonomi plan levert av mange Internett-leverandører som anses treg i verden av høyhastighetsinternett. Hvis det trådløse signalet du bruker har en nominell hastighet mindre enn 70Kbps, kan Pandora stammer og stoppe til bufferen. Start Pandora, trykk "Meny" og deretter "Innstillinger". Trykk "Normal" der det står "Cellen nettverk lydkvalitet" forbedre ytelsen for direkteavspilling.

Oppdatering

Du vil ha problemer med lydkvalitet og Pandora hvis du nylig har oppgradert til Froyo (Android 2.2). Problemene er relatert til AAC lyd, og er løst i en OTA-oppdatering for Velg android-telefoner. På tidspunktet for utgivelsen, har Google Nexus One og Sprint HTC Evo fått fastvareoppdateringer som løser dette problemet.