Nnywellness.com

Hvordan sette opp en Vizio TV


Hvordan sette opp en Vizio TV

Vizio er en av de mest populære merkene av både LCD (Liquid Crystal Display) og Plasma HDTV. Kvalitet og en rekke modeller å velge mellom bidrar til det gode omdømmet som Vizio nyter. Tabell og montere Vizio oppsett er lett å oppnå, og krever ikke ansette en profesjonell tekniker å installere dem.

Instruksjoner

Instruksjoner

• Bestemme plassering. Velg om du skal bruke en tabell eller wall mount oppsett. For en mount tabelloppsett, plassere TV på en flat overflate. La nok plass mellom TV og veggen for å gi tilstrekkelig ventilasjon. Fest en ende av sikkerhet stroppen leveres med TVEN på veggen og den andre enden til baksiden av TVEN for å sikre.

Sokkelen stå for veggmontering. Sett TVEN facedown på flate og Fjern de åtte skruene som holder bunnen på plass. Du må kjøpe og installere veggfeste i henhold til instruksjonene som fulgte med maskinvaren. Sikre TV veggfeste med fire wall mount hullene på baksiden av TVEN.

• Koble tilleggsutstyr. Du kan koble en rekke utstyr til TVEN Vizio. Felles tilkoblinger inkluderer en Digitalboks kabelboks og DVD-spiller.

For å koble en Digitalboks kabelboks, må du huske å slå av strømmen både TV og set-top-boksen. Koble en HDMI (høy Definisjon Multimedia Grenseflate)-kabelen til HDMI-utgang på set-top-boksen, og den andre enden av kabelen til HDMI1 inngang på baksiden av TVEN. Se på TV, klikk HDMI1 på siden av TV eller trykk på HDMI1-knappen på fjernkontrollen.

For å koble til med kabel-tjenesten uten en boks, må du først deaktivere kraften til TV. Koble koaksialkabelen kontakten fra kabelen til DTV/TV/kabel/ANTENNER inngang bak på TVEN. Slå TVEN på igjen. Se på TV, Velg inngang på siden av TV eller trykk TV-knappen på fjernkontrollen.

Det beste alternativet for å koble en DVD-spiller til TV er å bruke HDMI inngang. Bruk HDMI1 hvis det ikke allerede er i bruk. Hvis det er, bruk HDMI2 eller HDMI3. For å koble, må du huske å slå av strømmen til både TV og DVD-spiller. Koble en HDMI-kabel til HDMI-utgang på set-top-boksen og den andre enden av kabelen til HDMI1 inngang på baksiden av TVEN. For å vise DVD-medier, klikk HDMI1 på siden av TVEN, eller trykk på HDMI1-knappen på fjernkontrollen.

• Definere å se TV.

LCD SetupTrykk på ON-knappen på siden av TV eller Bruk fjernkontrollen til det første setup skjermen. Trykk på MENU på fjernkontrollen, Velg standardspråk og trykker MENU igjen. Velg energisparing hjem modus på neste skjermen, og hvis du bruker en Digitalboks kabel eller satellitt med TVEN, trykker den siste knappen på fjernkontrollen. Ellers Trykk MENU for å gå videre til skjermbildet Tuner. Bruk fjernkontrollen til å velge alternativet kabel hvis du bruker kabel-tjenesten uten en boks. Trykk meny å starte en tilgjengelig kanalsøk som fjernkontrollen vil lagre i minnet. Når ferdig, viser TV hele skjermen for å fortelle deg at installasjonen er fullført. Trykk MENU for å avslutte og starte ser på TV.

Plasma oppsettTrykk på ON-knappen på siden av TV eller Bruk fjernkontrollen til det første setup skjermen. Trykk høyre piltast på fjernkontrollen, Velg standardspråk og trykk på pil høyre. Hvis du bruker en Digitalboks kabel eller satellitt med TVEN, trykk den siste knappen på fjernkontrollen. Ellers Trykk på høyre pilknapp for å gå videre til skjermbildet Tuner. Bruk pil ned til å velge alternativet kabel hvis du bruker kabel-tjenesten uten en boks, og trykk på høyre pilknapp for å starte en tilgjengelig kanalsøk som fjernkontrollen vil lagre i minnet. Når ferdig, viser TV hele skjermen å fortelle deg at installasjonen er fullført. Trykk på høyre pilknapp for å avslutte og starte ser på TV.